Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Screen plaatsen voor de zon? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: screen plaatsen voor de zon. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: screen plaatsen voor de zon

Rolluik of screen plaatsen

Rolluik plaatsen met motor of zonnescreen op de galerij, 120 cm breed 140 cm hoog. Kunt u voor beide een prijs sturen?

Screen plaatsen voor de zon

Er dient een screen over een breedte van 9 meter geplaatst worden verdeeld over 2 of 3 componenten. Deze moet elektrisch en eventueel draadloos zijn.

Screens plaatsen

Eén kleine screen van 60 cm breed, 150 cm hoog, twee screens van ongeveer 150 cm breed, 150 cm hoog, en één screen van ongeveer 220 cm breed, 180 cm hoog. Deze 4 screens zijn bedoeld voor de benedenverdieping dus gewoon handmatige bediening met een draaistok en zo'n oog. Ik wil graag windvaste screens, maar NIET zo'n ZIP met een rits. Voor de bovenverdieping vul ik zo dadelijk een volgende offerteaanvraag in.

Zonwering inmeten, leveren en monteren

Ik wil 3 lamellen en een screen laten plaatsen in de woning. 1 voor een raam van 275 bij 170, 2 voor ramen van 125 bij 125 cm en 1 screen voor een raam van 125 bij 125 cm.

Zonnescreens plaatsen

Welke bediening wens je? Elektrische screens Hoeveel stuks moeten er geplaatst worden? Tussen de 3 en 10 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Afmetingen: 4 meter breed x 180 cm hoog, 1.50 meter breed x 1.80 meter hoog, 2.80 meter breed x 1.80 meter hoog en 5 meter 50 breed x 25 cm hoog. Wij zijn op zoek naar 100% verduisterende screens voor de slaapkamer. Gaat niet om een zonnescherm, maar moet echt een screen zijn.

Horren en screen plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van: 1 screen/rolluik 220 x160 (begane grond) Inzethor voor twee ramen van ca. 150x70cm Rolhor voor dakraam 40x110cm Rolhor voor dakraam 50x110cm Rolhor voor dakraam 140x160cm Plisse Hordeur 201x100cm

Screen voor slaapkamerraam plaatsen

Het gaat om 1 slaapkamer raam waar we een screen willen voor plaatsen. Het wordt namelijk heel erg warm in de kamer.

Screen plaatsen en zonnescherm repareren

Een naad in het doek van een knikarmscherm staat open. Bovendien wil ik een screen voor op een keukenraam hoog 100 cm, breed 125 cm.

Merantiplex vloer leggen en Velux zonwering monteren

Op ons terras van ons appartement een Merantiplex 18 mm vloer bovenop de bestaande 50 cm x 50 cm grijze betontegels monteren/polymeer lijmen. Het terras ligt op het zuiden en wordt niet nat. Afmetingen 163 cm x 416 cm. Het Merantiplex waar de vloer mee opgebouwd wordt, zal bestaan uit: - 3 stuks stroken van 122 x 163 cm - 2 stuks stroken van 50 x 81,5 cm De stroken en polymeer lijm zijn aanwezig (in overleg). Terras/Logica is leeg geruimd. Klus 2: Velux buitenzonwering monteren Velux GGL M12 zonwering op zonne-energie. Velux dakraam schuindak, monteren kan niet van binnen uit! Klus 3: Screen monteren is gemakkelijk op kozijn vanaf op onze galerij. Raam Breedte 151 cm en hoogte is 194 cm. Klus 4: Droger op wasmachine plaatsen, en bestaande afvoer mogelijk uitbreiden ten behoeve van water van de droger.

Een knikarmscherm demonteren en monteren

Mijn buren willen hun knikarmscherm inruilen voor een screen, waardoor ik hun scherm kan overnemen. Het is een scherm van 3 meter breed en wordt door een motor aangedreven. De vraag is wat het kost om dit scherm te demonteren en vervolgens bij een raam van mijn huis te plaatsen. De ramen grenzen aan elkaar en bevinden zich beide op de begane grond.