Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuurtje aanbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuurtje aanbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuurtje aanbouwen

Schuurtje aanbouwen

Ik zoek een aannemer die in mijn achtertuin een "verlenging" van mijn schuur zou kunnen creëren door middel van een extra muur maken om daar vervolgens een dak op te plaatsen. De dakplaten zijn reeds aanwezig. De muur moet ongeveer 3 meter breed worden.

Wij willen een schuurtje in hout naast ...

Wij willen een schuurtje in hout naast het huis aanbouwen. De bedoeling is een doorloop te creeeren door zowel aan voor- en achterzijde een deur te plaatsen. De uitvoering is in hout met een schuin dak aflopend van de zijmuur van het huis naar het plantsoen. De oppervlakte is ongeveer 2 meter breed bij 4 meter diep. De voorzijde van het schuurtje is gelijk met de voorgevel van het huis.