Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuur en voordeur schilderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuur en voordeur schilderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuur en voordeur schilderen

Schuur en voordeur schilderen

Ik zoek iemand voor het schilderen van een paar plekken van mijn woning, gaat om: - bijwerken van het schilderwerk van de kozijnen aan voorzijde van het huis - schilderen van de zijkant van het schuurtje. - schilderen van de voordeur

Onkruid en een paar bomen uit tuin verwijderen

Ik heb een tuin van ca. 13 x 5 m2. Deze staat vol onkruid en een paar kleine bomen. dit gaat om ongeveer 70% van de tuin. De schuur staat voor het huis wat betekent dat het afval door de woonkamer naar de voordeur moet. Graag afval door vakman afvoeren. Kunt u een richtwaarde opgeven wat dit zou moeten kosten?

Klussen in huis

Paneel in de trapkast verwijderen en later terugplaatsen (voor aanleg vloerverwarming). Kattenluik in de voordeur plaatsen Siebrand met verlichting in de kamer verwijderen 4 M.). Vloer van de schuur dampdicht maken (2 bij 3 meter)

Slot in binnendeur zetten en lampen monteren

Ik wil graag 2 buitenlampen laten vervangen (schuur en voordeur). De oude eraf halen en nieuwe monteren. De buitenlampen zijn aanwezig. En een deurslot zetten in een opdek binnendeur. De deurklink met slot erin moet nu nog worden gehaald. Er zit nu een gewone klink in de binnendeur. Het slot moet ik nog aanschaffen. Kunt u per mail een inschatting van de kosten geven?

Klussen binnens- en buitenshuis

Wij willen enkele klussen aan ons nieuwe huis laten uitvoeren. - Schilderwerk aan buitenmuur achterzijde huis, begane grond en eerste verdieping; - Onderlat voordeur vervangen, hout; - Vertragingsrelais inbouwen bij ventilatie badkamer; - Schilderwerk buiten kozijnen achterzijde huis begane grond; - Vervangen kozijn klein raampje keuken; - Deurstijl voordeur repareren, staat scheef; - Ventilatie in toilet beneden aanbrengen, door plat dak heen; - Radiator in keuken vervangen; - Stalen ventilatieroosters vervangen voorkant en zijkant huis; - Overstortpijp dak schuur repareren. Inclusief het benodigde materiaal.

Diverse klussen

Wil graag aantal klussen in huis en schuur gedaan hebben, vb: - regenpijp repareren cq vervangen - kranen plaatsen - lekkage op zolder, reden?? - schuur: keukenkastjes en plank ophangen, goot plaatsen, dakleer nok vervangen, rotte planken vervangen - lamp bij voordeur repareren

Trespaplaat vervangen schuurtje

Langs de bovenkant van de schuur zit een houten plank die vervangen moet worden. Volgens mij is een trespaplaat het handigst. Bij de voordeur moeten drie steentjes gemetseld worden.

Voordeur en binnendeur

Voordeur afhangen/monteren bijzonderheden niet echt, alles overzetten geen driepuntslot of dergelijke. Glas voordeur moet er nog wel in worden gezet en de knippen boven en onder. Is aflakken deur ook een optie? Graag prijsopgave. Deuren staan al in de schuur dus zou fijn zijn als dit op korte termijn kan worden gedaan

Afdak maken en schilderwerk

Een aantal klussen: Het maken van een afdak boven de voordeur, voor een huis uit 1923. Met kunststof of hout en afvoer, passend bij stijl. Beitsen en schilderwerk aan de hele schuur van ongeveer 4 x 4 meter ongeveer. Boeiboorden schuur staan nu in grondverf, hele schuur in de beits. Schilderen van beschadigde stolpdeuren. Schilderwerk buiten van woning nalopen. Woning staat noord-zuid, zuidkant heeft te lijden van de zon. Mogelijk nog meer.

Wij willen de voorkant van ons huis ...

Wij willen de voorkant van ons huis verbinden aan de schuur. Hiervoor moet de muur tussen ons huis en het huis van de buren aangepast worden. Er moet een dakgoot omgelegd worden. De voordeur moet verplaats cq vervangen worden. De bel moet naast de nieuwe voordeur komen. Er moet een nieuwe vloer komen in de verbinding tussen voorkant huis en schuur. De schuur moet ook een nieuwe deur krijgen. In de aanbouw moet een tegelvloer gelegd worden. De wanden moeten afgewerkt worden met gipsplaten.