Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuur slopen inclusief asbesthoudend dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuur slopen inclusief asbesthoudend dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuur slopen inclusief asbesthoudend dak

Slopen van uit betonnen elementen opgetrokken tuinschuur

De uit betonnen elementen opgetrokken tuinschuur moet worden gesloopt en worden afgevoerd. Het dak van de schuur bestaat uit asbest golfplaten die met schroeven zijn bevestigd. Eventueel voeren we die zelf af naar de gemeentelijke stortplaats. Dit is afhankelijke van de kosten voor slopen asbest golfplaten. Er is een achterom waarlangs het sloopmateriaal kan worden afgevoerd. Aan de straat is plaats voor een afvalcontainer. Er zit een electriciteitsaansluiting in de schuur. Daar zal dus bij de sloop rekening moeten worden gehouden. De schuur is ongeveer 2 bij 4 meter. Graag ontvang ik een prijsopgave inclusief afvoer materiaal en 2 aparte posten, één voor het slopen en afvoeren van de asbest golfplaten en één voor de afvalcontainer.

Stenen schuur slopen enkelsteens dak is verwijderd

Ik heb een stenen schuur langs het huis (7 x 3.50 meter). Het dak is reeds verwijderd. Het gaat om het weghalen van 3 enkelsteens muren met een ongewapende betonvloer. Wat kost het mij dit te laten slopen en afvoeren?

Slopen van schuur en aanbouw

Buiten het huis is een houten aanbouw en een houten schuur den die moeten beide gesloopt worden. De afvoer van het veroorzaakte afval is de verantwoordelijkheid van de vakman in deze kwestie.

Schuur slopen, inclusief asbesthoudend dak

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht uit bouwjaar 1912 en krijgen daarvan op 1 februari de sleutel. Bij de woning staat een houten schuur van 54 m² op een betonnen fundering. Wij willen die schuur laten verwijderen en afvoeren. Ook het dak van 60 m² asbesthoudende golfplaten moet worden verwijderd en afgevoerd. Het dak is licht schuin, heeft een kleine overstek en heeft een maximale hoogte van 220 cm. De huidige eigenares heeft in het verleden al een asbestinventarisatierapport laten opmaken, maar ik weet niet of dat nog geldig is. Wij willen op de betonnen fundering een nieuwe schuur gaan bouwen. Daarin gaan wij dan wonen wanneer we de woning geheel gaan verbouwen. We zoeken nu een sloopbedrijf dat de totale klus kan verzorgen, eventueel met een partner voor de asbestsanering. Er staan foto's van de woning op Funda. Ik ontvang graag uw offerte.

Houten schuur met betonnen fundering slopen

Wij laten graag vóor juli een houten schuur met plat dak verwijderen en afvoeren, inclusief de betonnen fundering daaronder. De afmeting is ongeveer 6 x 2 meter. We weten niet of er wapening in de fundering zit. De schuur staat in onze tuin en is goed bereikbaar.

Schuur in de tuin vergroten of vernieuwen

Wij zijn momenteel een andere woning aan het zoeken. We hebben al diverse woningen bezichtigd. Daar zat een woning bij met een kleine schuur van 2,5 x 3 meter in de achtertuin. We willen graag een prijsindicatie van de kosten voor het vergroten van die schuur naar 5 x 5 meter ofwel een prijsindicatie voor het slopen van de schuur en plaatsen van een nieuwe schuur inclusief de fundering en afvoeren van afvalmaterialen.

Houten vloer met verlijmde tegels verwijderen

Het betreft het 2 x slopen bestaande vloer en nieuwe watervaste vloer plaatsen, inclusief keukenblokje 1.20 meter. Ik heb twee vloeren van 3 bij 4.5 meter. Hier liggen plavuizen op, dit wil ik graag laten verwijderen en laten opknappen. U moet het zien al een grote schuur van 6 bij 4 meter diep, er is een muur tussen geplaatst. Er zijn hardhouten balken neergelegd, hierop is betegeld. Het is een quarantaine ruimte voor dieren.

Betonnen vloer slopen en afvoeren

Ik heb in onze achtertuin een houten schuur gesloopt, maar nu moet de betonnen funderingsplaat van 15 cm dik en 6 m² groot nog worden verwijderd en afgevoerd. Er zit geen wapening in de vloer. Er kan een afvoercontainer worden geplaatst op de eigen oprit. Ik ontvang graag een offerte.

Metalen tuinhuis monteren en slopen oude schuur

Het monteren van een nieuw tuinhuis van metaal, afmeting 3 m bij 3 m, en het slopen en afvoeren van oude houten schuur met golflplaten dak.

Fundering voor blokhut maken

De stenen schuur van 2x4 meter wil ik slopen en op dezelfde plek wil ik een blokhut van 4x6 meter bouwen. Dit doe ik allemaal zelf, maar ik wil een stevige betonnen fundering voor de blokhut. De stenen schuur heeft reeds een betonnen vloer en is onderheid. Nu wil ik dus een grotere vloer met vorstwering, waarbij de hoogte van de oude vloer met 5 tot 10 cm wordt opgehoogd. Eventueel tekening aanwezig.