Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting vernieuwen

Schutting vervangen

Ik wil graag een (verzekerings-) offerte ontvangen voor het plaatsen van 4 schuttingdelen met palen. Het verstevigen van 7 schuttingdelen en plaatsen van een poort. Daarnaast wil ik graag de dakbedekking van ons tuinhuisje laten vernieuwen vernieuwen.

Zonnescherm en schutting vervangen

Ik zou willen mijn schutting laten herstellen of vernieuwen. Door de storm van jl. heb ik schade. De palen zijn 5 a 6 helemaal kapot. De zonescherm van 380 cm moet vervangen. De uitvalscherm van 220 cm ook moet vervang worden.

Schutting vernieuwen

Vernieuwen schutting en afvoer van oude (2 palen en 2 schuttingen , gedeeltelijk losse planken). Betreft 2 nieuwe staanders/palen en 2 x schutting 180 x 180 cm recht.

Klussen in huis en tuin

Ons huis is voorzien van hele oude stopcontacten, deze willen wij graag laten vernieuwen voor moderne inbouw stopcontacten. Ook willen wij graag in de tuin verlichting laten aansluiten, er liggen al elektra kabels onder de tegels maar er moet nog een aansluitdoos en 2 lampen op worden aangesloten. Tevens willen wij graag de huidige schutting laten vervangen voor een hout/beton schutting met betonnen palen en een poort, in totaal gaat het hierbij om een afstand van ongeveer 5 meter.

Bestrating in tuin vernieuwen en schutting plaatsen

Wij hebben een achtertuin van 20 m² die helemaal is bestraat met klinkers. Wij willen die laten verwijderen en de tuin laten betegelen met tegels van 40 x 60 cm. Er moet ook wat zand worden geleverd. Verder willen wij er een nieuwe schutting laten maken van 5 meter lang en 180 cm hoog. Dat moet met eenvoudige schermen van 180 x 180 cm worden gedaan. Er is een achterom met een toegang tot onze tuin. Wij ontvangen graag een prijsopgave.

Schutting vernieuwen en tuin egaliseren en bestraten

Ik woon in een hoekwoning en aan de zijde langs de openbare weg wil ik een schutting laten plaatsen. De oude schutting, bestaande uit houten palen, moet verwijderd en afgevoerd worden. Daarnaast moet er ook nog een deur aan het begin van de schutting geplaatst worden. Ik wil de tuintegels laten verwijderen en mijn tuin laten egaliseren. Daarna moeten de huidige tegels weer herplaatst worden. Ik nodig bedrijven graag uit om de situatie hier met mij te bespreken en de mogelijkheden en materiaalkeuze voor te leggen. Ik ontvang graag een gedetailleerde offerte.

Schutting repareren

omgew schutting, 4 a 5 meter. reparatie of nieuw. palen staan, stuk vernieuwen, palen afgebroken. graag stevig. offerte voor verz.

Schutting vernieuwen

De schutting in de tuin is omgewaaid en moet vernieuwd worden. In overleg met de vakman wordt besloten of dit een houten of stenen afscheiding moet worden. Verder vensterbank binnen vervangen van circa 2 meter en een rolgordijn repareren of vervangen. Tochtstrip keukendeur vernieuwen. Elektrawerk, spotjes repareren of vervangen en dimmer elektrisch gordijn vervangen.

Het betreft hier een bestaande tuin die ...

Het betreft hier een bestaande tuin die volledig omheind diend te worden. Doch hiervoor zal ongeveer een 12mtr lange heg verweiderd moeten worden, ook zal er aan de achterkant een oude schutting weg moeten voor het plaatsen van een poort. Uit de tuin moet ook diverse begroeing worden weg gehaald. Het plan is om het terras te vernieuwen en de tuin dmv bestrating een indeling te geven. Het is een rijtjes huis met een brandgang aan de achterkant, doch deze is te smal voor met groot materiaal te werken. Totalte tuin is 100m2. Aantal borders. Moet zeker niet compleet bestraat worden. Belangrijkste is schuttingomheining en dan bestrating terras.

Enkele planken ophangen op ...

Enkele planken ophangen op zolder. Plank schutting vast maken. Een rolgordijn ophangen. Enkele kabels voor de TV vernieuwen. Enkele stekkers voor de tv aansluiting vernieuwen. Dotter vervangen in spoelbak.