Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting verhogen of plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting verhogen of plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting verhogen of plaatsen

Schutting verhogen of plaatsen

Wij hebben achter in de tuin een schutting van maar 1 meter hoog. We willen hem graag verhogen naar 180 cm. Dat is 8 meter lang. Wij willen deze schutting alleen laten installeren wij gaan hem zelf aanschaffen, u dient de oude wel te verwijderen.

Schutting maken met Rabbat planken

Ik wil graag een stenen afscheidingsmuur bekleden met rabat planken en deze deels over een lengte van 5 meter met circa 70-80 cm verhogen.

Het gaat om het weghalen van een heg en ...

Het gaat om het weghalen van een heg en vervolens plaatsen schutting. Bestaande straat opnieuw leggen en de tuin verhogen met zand en verder opvullen met gras. Achtertuin totaal is 50m2.