Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting en poortdeur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting en poortdeur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting en poortdeur plaatsen

Schutting en poortdeur plaatsen

Het gaat om 2 schuttingdelen en een poortdeur met een goed slot.

Schuttingen met poortdeur plaatsen

Ik wil graag 3 verschillende offertes ontvangen voor het volgende: Offerte 1. Plaatsing van een schutting met 1 deur aan de achterkant van mijn tuin Offerte 2. Plaatsing van een schutting met 2 deuren aan de achterkant van mijn tuin en die van de buren Offerte 3. Plaatsing van een schutting tussen mijn tuin en die van de buren Voor offerte 1 en 2: De lengte van de schutting (inclusief deur) aan de achterkant van mijn tuin is 540 cm, de hoogte is 200 cm. Voor offerte 2 is de totale lengte van schuttingen 1080 cm. Voor offerte 3: De huidige schutting bestaat uit 6 delen van 180 cm. Deze moeten geheel vervangen worden. Graag zie ik een uitwerking met opties: - Houten schutting op basis van schutting delen - Houten schutting op maat - Betonnen palen in plaats van houten palen - Betonnen rand aan de onderkant De deur moet wel stevig zijn, liefst met een frame (zie voorbeeld 1 en 2), met de mogelijkheid om een goed slot te monteren. Ik kijk uit naar de uitwerking en jullie ideeën. In overleg kunnen alle materialen optioneel ook door u worden geleverd. Wij zorgen zelf dat alles vrij is en oude schuttingen worden verwijderd.

Hout-met beton schutting met poort leveren en plaatsen

Ik wil de schutting die tussen mijn garage en die van de buren staat gaan vervangen. Ik haal de oude weg en wil de nieuwe door een vakman laten plaatsen. De totale lengte van de schutting is ongeveer 250 cm en er zit een knik in van 120 graden. Er moet ook een poortdeur in worden geplaatst. Ik wil graag betonnen palen en platen en houten schermen. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Tuinscherm vervangen

Ik wil in mijn tuin een tuinscherm van 150 cm breed laten plaatsen tussen de poort en de schutting van mijn buren. Ik zal zelf een scherm kopen. Het oude scherm is in erg slechte staat en laat ik graag verwijderen en afvoeren. Eventueel wil ik een nieuwe poortdeur geplaatst hebben. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Schutting, schuttingpoort en kraan plaatsen

In verband met stormschade wil ik 1 schuttingdeel geplaatst hebben. De omgewaaide schutting is verwijderd. Hele tuinafsluiting is 2 schuttingdelen breed. Aan 1 kant staat nog de paal van de oude schutting (tegen de muur van de schuur). Aan de andere kant staat een lege paalhouder. Van een 2e schuttingdeel dient een nieuwe poortdeur gemaakt te worden + restant als reststukje schutting (verhouding ongeveer 2/3 poort 1/3 schutting). Bestaande laatste stukje schutting is nog niet verwijderd. Palen kunnen blijven staan. De twee schuttingdelen en alle metaalwaren (beslag, ophanging, slot) zijn aanwezig. Graag hoor ik hoeveel dit gaat kosten. Hoe lang zullen jullie er mee bezig zijn. Komt er 1 persoon of komen er meer? Daarnaast verneem ik graag wat het monteren van een keukenkraan kost, ook in tijd.

Laminaat leggen en poortdeur vervangen

Ik heb 22 m² laminaat gekocht en wil dit laten leggen op de 1e verdieping van mijn woning in de gang en in een slaapkamer. Verder wil ik de oude poortdeur in mijn schutting graag laten vervangen. Er moet een bijpassende poortdeur in, die op slot kan. Ik laat de klussen hier graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte.

Schutting repareren na stormschade

Door de hevige storm op 20 november is er een schuttingdeel aan de achterzijde van mijn tuin omgewaaid nadat de paal was gebroken. Mijn poortdeur staat nu ook min of meer los en ik wil dit graag snel laten herstellen. Ik ontvang graag een offerte voor de verzekering, maar wil buiten dat het herstel snel laten uitvoeren.

Grenen schutting met betonnen palen plaatsen

Wij willen onze oude schutting gaan vervangen. Wij zullen die zelf verwijderen en afvoeren. Daarna moet er een nieuwe schutting worden geplaatst van in totaal 16meter lengte met een poortdeur van 1 meter breed. Wij willen graag betonnen palen, betonnen onderplaten en grenen planken van 18 mm. De schuttingdelen willen we verticaal laten plaatsen, in delen van 21 planken. We maken graag een afspraak om de situatie hier even te laten beoordelen en alles goed in te laten meten. We ontvangen graag een gespecificeerde offerte.

Schutting met poortdeur plaatsen

Samen met mijn buren wil ik een nieuwe schutting aanschaffen bij Praxis. Het gaat om hardhouten palen met daartussen schuttingdelen, die tussen onze tuinen geplaatst moeten worden. Verder moeten er aan de achterzijde van mijn tuin een klein stukje schutting en een poortdeur worden geplaatst. Wij zullen zelf de bestaande schutting verwijderen en afvoeren. Het gaat om totaal ongeveer 10 meter en een poortdeur. Wij ontvangen graag een prijsopgave voor de plaatsingskosten.

Kluswerk buitenshuis

De werkzaamheden zijn als volgt: - Elektra in de schuur is nog niet aanwezig; - Kelderdeur opnieuw inhangen; - Afdakje tussen de schuur en de keuken. Dit is ongeveer 2 meter lang en 1.30 meter breed. Golfplaten plaatsen; - Poortdeur is eruit gewaaid. De deur is nog heel dus deze kan terug geplaatst worden. De palen dienen te worden vervangen; - Schutting plaatsten 7 a 8 meter lang. De voorkeur gaat dan naar een wilgenschutting; - Tuin egaliseren en dan grind plaatsen. De tuin is 5 meter breed en 10 meter in de lengte. Graag ontvang ik een offerte waarbij alle werkzaamheden separaat worden vermeld.