Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting plaatsen

Plaatsen van schutting

Ik wil 6 schuttingen laten plaatsen betreft Jumbo 180 x 180. Natuurlijk moet de oude schutting verwijderd worden.

Zweeds Rabat schutting laten plaatsen

Ik wil een zwarte antraciet kleurige Zweedse Rabat schutting laten plaatsen. Van 9,60 m lang en het hoekje om tot aan het schuurtje met een poort erin dat is ongeveer 2,5 tot 3 meter.

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen in de achtertuin met een lengte van 7,75 meter. De oude schutting mag afgevoerd worden door de vakman. Ik heb een achterom. Ik weet nog niet wat voor schutting ik wil hebben maar het zal waarschijnlijk om een houten schutting gaan.

Schutting plaatsen en goot aan tuinschuur

Graag wilde ik schutting laten plaatsen Dakgoot plaatsen op tuinschuur

Schutting vervangen

Ik wil graag een (verzekerings-) offerte ontvangen voor het plaatsen van 4 schuttingdelen met palen. Het verstevigen van 7 schuttingdelen en plaatsen van een poort. Daarnaast wil ik graag de dakbedekking van ons tuinhuisje laten vernieuwen vernieuwen.

Schutting plaatsen

Ik wil een Jumbo schutting laten plaatsen. De totale breedte van de tuin is 6 meter. Ik wil graag een poort in de schutting van ongeveer 90 centimeter. Het gaat om een hardhouten schutting. Via de achterkant kan de tuin bereikt worden.

Tuinschuttingen plaatsen

Ik wil 6 schuttingen laten plaatsen van 180 bij 180 cm. De tuin is alleen te bereiken via de binnenkant van de woning. Totale omtrek is 10,80 meter. Wij willen een hardhouten schutting hebben.

Schutting plaatsen

Een getoogde schutting van hout. Per kant van de tuin 5 of 6 schuttingdelen. Breedte 180 cm Hoogte 180 cm Dikte circa 5 cm Kleur Bruin Behandeld Geïmpregneerd Levensduur 5-10 jaar De tuin is 50 m2. De oude schutting verwijderen graag als optie aanbieden. De huidige schutting is deels (3 delen) omgewaaid. De offerte zal bij de verzekeraar ingediend worden.

Schermen plaatsen

De klant wil graag een vakman inhuren om 4 tuinschermen te laten monteren, 5 betonpalen en 4 palen onder de schutting te laten plaatsen. De klant wil graag dat deze artikelen in samenspraak met hem worden aangeschaft bij de Gamma.

Schutting plaatsen

, ik heb een schutting gekocht en die wil ik graag door jullie laten plaatsen. De ondergrond moet ook geprepareerd worden omdat er nog stenen liggen. Dus die moeten verwijderd worden. Ik ben zwanger dus ik kan zelf niet mee helpen met de klus. Het gaat om een schutting met houten palen.