Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting plaatsen

Schutting plaatsen

Schutting plaatsen circa 22 meter inclusief 2 poorten.

Tuin schutting zetten

Ik wil tuin schutting laten plaatsen om mijn tuin heen. Hiervoor moeten 3 schuttingspanelen aan de ene kant worden geplaatst en 4 aan de andere kant. De schutting schaf ik zelf aan, de tuin is verder leeg dus kan direct geplaatst worden.

Schutting plaatsen

A.g.v. gewenste vernieuwing van onze huidige schutting, zijn wij geïnteresseerd in Tuinscherm "Multi Grenen Getoogd", 180x180cm. Het totale aantal meters bedraagt 22,40m (dit is inclusief de muurkant van het huis). Met alle benodigde materialen meegerekend, zouden wij graag een offerte willen ontvangen, op hoeveel we alles inclusief op uitkomen?

Schutting plaatsen

12 meter schutting in de achtertuin wat makkelijk te bereiken is. Hij moet 2 meter hoog en beiden kanten bekleed met Zweeds rabat zwart en hardhouten palen ingegraven. De plek waar de schutting komt is goed bereikbaar, hij kan direct geplaatst worden. Graag ook het materiaal meenemen in de offerte.

Schutting plaatsen en afdeklaag

Ik wil achter in mijn tuin een tuinscherm laten plaatsen van tien 10 meter en ook Aquaplan plaatsen op de tuinscherm van 6,5 meter. Het materiaal ervan heb ik al voorhanden het gaat om de montage.

Schuttingdelen plaatsen

Ik wil graag een deel van mijn schutting laten vervangen. Het gaat om een gedeelde schutting met de buurman, waarvan 1 paal met aan beide zijden een houten toogschuttingdeel scheef staat. Beplanting kan verwijderd worden. De afmetingen van het deel zijn 1,80 bij 1,80 m. Oude deel dient eerst verwijderd te worden. Het gaat dus om het plaatsen 1 nieuwe paal met aan 1 zijde een nieuw schuttingdeel. Bereikbaarheid vanaf straat is goed. Graag ook ook oude rommel naar stort Weert afvoeren.

Tuin hekken plaatsen en een poort

Met mijn buurvrouw willen wij een nieuw hek realiseren tussen. Wij zijn opzoek naar een partij die een simpel hek en poort kan realiseren en leveren. Het gaat om 6 meter aan hekken, en een poort van ongeveer 90cm. Ik wil een poort van ongeveer 1.70 of 1.80 hoog. Het is ook de bedoeling dat u dan de oude vervallen poort en schutting verwijdert.

Schutting plaatsen 7,5 m2

Ik wil graag een standaard schutting laten plaatsen in de achtertuin. Het gaat om 7,5 m2. Eventueel incl slopen en afvoeren van de bestaande schutting. Ik ben van plan zelf de schutting aan te schaffen.

Schutting plaatsen

Ik wil in mijn achtertuin graag een schutting plaatsen. Het gaat dan om 5 of 6 schuttingdelen inclusief de palen. Het betreft een zijde van 5 a 6 meter lang. Hangt ervan af of de schutting aan de overkapping kan worden gemonteerd. Er is nu nog een heg aanwezig, hangt van prijs of jullie die eruit halen of dat ik dat zelf doe. De achtertuin is via een achterom te bereiken.

Schutting plaatsen

2 stuks schutting plaatsen afm 180 x 180cm in L vorm. Lengte schutgebied 290cm breedte 80cm waarvan die ook in L vorm (vanwege stukje stenen schot) aan straatzijde. Lage schutting blijft behouden en deze nieuwe moet ervoor bevestigd worden.