Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een schuifpui binnen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een schuifpui binnen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een schuifpui binnen plaatsen

Een schuifpui binnen plaatsen

Graag zouden we een offerte willen ontvangen van stalen schuifdeuren. Dit zijn de afmetingen: 2,70 meter breed en 2.65 meter hoog. (een grote schuifdeur met een enkel paneel en 3 ruiten erin.). Jammer dat ik geen bijlage / foto kan toevoegen. We willen de wand tussen de woonkamer en de keuken plaatsen.

Hordeur plaatsen

Ik heb een plissé hordeur gekocht voor mijn schuifpui bij de Praxis. Afmeting ongeveer 1.00 x 2.10 meter. Deze moet op maat gemaakt en aan de buitenkant, binnen het kozijn aangebracht worden.

Horren monteren voor ramen en schuifpui

Wij hebben 4 ramen en 1 schuifpui die horren nodig. Wij willen dat ze op maat worden gemaakt en ook geïnstalleerd. 3 ramen op de eerste verdieping en 1 raam + 1 schuifpui op de begane grond. Wij wonen in IJsselstein en willen dit binnen 1 maand laten doen. Ik ben op zoek naar een complete offerte.

Horren monteren in kunststof kozijnen

Graag laat ik 5 horren monteren. Het gaat om een schuifpui op begane grond, 210cm hoog, ongeveer 1 meter breed (plissé hordeur). Een keukenraam, gaat naar binnen open, ongeveer 1. 20 bij 1 meter. Twee ramen in de slaapkamers, boven verdieping, ongeveer de zelfde maat als de keuken, een raam iets kleiner, andere raam iets groter. Beide ramen zijn kiepramen naar binnen toe. De horren moeten dus aan de buitenkant geplaatst worden. Het laatste raam is een velux dakraam op de gang boven. Deze hor moet aan de binnenkant komen in het houten kozijn, het raam kan dan niet helemaal open maar dat is geen probleem. Graag ontvang ik een offerte.

Rolluiken reinigen

Graag willen wij onze rolluiken laten reiningen binnen/ buiten het zijn ingebouwde rolluike (komen uit spauw) kleur wit kunstof kozijnen 6 rolluiken boven 1 schuifpui beneden 1 rolluik beneden Zie voor deatial op funda het huis staat namelijk te koop

Plissé hordeur voor een schuifpui monteren

Wij zijn op zoek naar een plissé hordeur die geplaatst moet worden in een schuifpui. Momenteel is de "oude" plissé hordeur van 3 jaar oud stuk, dus moet er een nieuwe geleverd en geplaatst worden. Montage moet zodanig zijn dat de hordeur tegelijkertijd met de schuifpui opengaat, zodat er echt geen muggen binnen kunnen komen. De precieze afmeting van de hordeur is niet bekend. Is dit mogelijk en zo ja, wat gaat dit ons kosten?

Herstellen waterschade

Heb op twee plaatsen lekkage met zichtbare schade inpandig. Heb geen idee waar het water naar binnen komt op de tweede etage, op de derde etage is een schuifpui waar het water langs de zijkant naar binnen komt. Er is zichtbare houtrot nadat er een geverfd stuk is verwijderd. Lekkage opsporen en verhelpen plus schade herstellen. Via verzekering de opdracht gekregen iemand aan te schrijven voor een offerte en reparatie.

Hor voor schuifpui

Graag zou ik een hor willen plaatsen voor een dubbele schuifpui. De schuifpui gaat naar binnen toe open dus de hor moet aan de buitenkant geplaatst worden. Echter, aan de buitenkant is het kozijn aan de onderkant niet horizontaal maar staat op een hoek. Er moet waarschijnlijk een apart frame worden gemaakt om de hor in te kunnen plaatsen. Ik ben om zoek naar een klusbedrijf die eventueel een frame wil maken en de hor wil plaatsen.

Wij gaan zelf het huis van binnen ...

Wij gaan zelf het huis van binnen helemaal strippen, dan gaan wij zelf een betonvloer storten, electrische leidingen en afvoerleidingen plaatsen en het begin voor de cv. Ik wil graag een offerte hebben van wat de kosten zijn incl. materiaal van het opbouwen van de vertrekken met gipsplaten (beneden: kamer. keuken, hal, wc,badkamer en boven: 2 slaapkamers, inloopkasten en berging), badkamer betegelen en wc plaatsen, (keuken wordt geïnstalleerd). Dan wil ik ook nog graag een offerte hebben van een houten trap naar de bovenverdieping, gewoon recht model met de bovenste 5 treden naar rechts draaiend, en plaatsen hiervan. De kozijnen moeten vervangen worden met houten omranding met dubbele beglazing het gaat hier om 4 ramen, keuken raam moet vernieuwd worden en er komt een houten schuifpui.

Uitbouw aan de keuken van 2 meter x 3 ...

Uitbouw aan de keuken van 2 meter x 3 meter. Graag met tuindeuren erin. Houtskelet is goed. Dus enkel wandig steen en binnenkant met hout afwerken. Het is in een hoek, waarvan 1 muurtje er dus uit gaat. Fundering dus, dak, tuindeuren (geen schuifpui), 2 muurtjes en afwerken van binnen.