Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuifhordeur laten monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuifhordeur laten monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuifhordeur laten monteren

Schuifhordeur laten monteren

Een klusman die bij mij een enkele, schuif hordeur kan komen monteren. Deze is al aangeschaft. Standaard afmeting.

Hordeur monteren

Hordeur, heb ik reeds gekocht (schuifhordeur), op een houten kozijn plaatsen.

Hor monteren in een buitendeur

Ik wil graag een hordeur laten monteren op de beneden deur. De Bruynzeel 600 schuifhordeur is al aanwezig. Ik heb de deur (met houten kozijn) opgemeten en een deur gekocht die hier op aansluit. Of het past weet ik niet, dat is aan de vakmensen want ik heb hier geen verstand van. De hordeur is reeds in bezit. Graag zo spoedig mogelijk.

Schuifhordeur laten plaatsen

Ik wil een schuifhordeur laten monteren op 1 deur. Ik heb er al 1 gekocht bij de gamma op advies van de verkoper. Ik heb de 500 serie grijs ral 7047. De afmetingen van mijn deur zijn breedte 79.5 en lengte 1. 98 meter. Ik wil graag weten wat het zal kosten om het te laten monteren.

Hor op maat maken en monteren

Betreft het plaatsen van een schuifhordeur. Deze moet aan buiten kant van een kunststofkozijn worden geplaatst, ook hier zit in een schuifdeur. Betreft een deur richting de tuin, ongeveer 1 meter breed 1,90 m hoog. De hordeur moet nog op maat worden gemaakt. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Plissé hordeur laten monteren

We hebben nu een schuifhordeur en wil deze laten vervangen door een plissé hordeur. Graag een prijs voor de hordeur en het monteren.