Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

2 Schuifdeuren maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 2 Schuifdeuren maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 2 Schuifdeuren maken

2 Schuifdeuren maken

Welke deurvormen zijn gewenst? Schuifdeur. In welke houtsoort heb je interesse? MDF vlakke deuren. Om hoeveel deuren gaat het? 5 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Graag een blok van 2 schuifdeuren voor de trap en de trappenkast maken. Trap: (deur met 4 ramen onder elkaar) en trappenkast: (dichte deur met hetzelfde patroon met 4 vlakken). Hoogte 231,5 cm en breed 100 cm per deur. De deur van de trap schuift achter de dichte deur van de trappenkast. 1 schuifdeur (deur met 4 ramen onder elkaar) 231,5 en breed 100 cm voor de hal. 1 normale draaideur (scharnieren links - opdek) van 77 cm breed en 231,5 hoog met kozijn (dichte deur met patroon met 4 vlakken voor de meterkast). 1 normale draaideur (scharnieren links - opdek) van 93 cm breed en 231,5 cm hoog met kozijn (dichte deur met patroon met 4 vlakken voor het toilet). Ik stuur nog een foto.

Inbouwkledingkast laten maken

Ik wil graag een klassieke inbouwkast maken. Kledingkamer rechterzijde, diep 600 mm, schuifdeuren plafondhoogte 2630 mm, breed 4140 mm, minimaal 2x hang gedeelte van 2000 mm breed en 1300 hoog. Minimaal 2 x 4 lades. Is in nieuwbouw huis, montagedatum rond week 29.

Klusjes in mijn woning

Ik wil een aantal zaken in mijn woning gedaan hebben zoals: Scharnieren van de vriezer (inbouw) vervangen. Koelkast & vriezer ( inbouw) eruit halen en terug plaatsen ( schoonmaken er achter & mogelijk dode muizen verwijderen). Kickboard keuken vastzetten. Dakgoten vogel-proof maken evenals de schoorstenen. Deurkrukken vervangen op de 1e etage en zolder van 4 opdekdeuren. Schuifdeuren installeren op zolder en onder de dakkapel. Waterkraan buiten aan de voorzijde woning monteren.

Klerenkast in huis laten maken

Ik wil graag inbouw klerenkast laten maken met onderdelen van de Praxis kast. Het gaat om een nieuwbouwwoning die voor de zomer opgeleverd gaat worden. Het gaat om 2 witte kasten met schuifdeuren en een spiegel, legplanken en lades. Afmeting: 2.30 meter lang x 2.64 hoog x 0.70 diep. De onderdelen schaf ik zelf bij de Praxis aan. Daarnaast zullen er nog diverse hang en timmerklussen in de nieuwe woning verricht moeten worden.

Reparatie van een kledingkast

In de woning van mijn moeder staat een kast met 3 schuifdeuren. 2 van die deuren lopen heel stroef en lopen geregeld vast. Ik wil graag weten wat het kost om die deuren weer goed gangbaar te laten maken. Het opgegeven adres is van mijzelf, mijn moeder woont in de buurt.

Klussen in huis laten uitvoeren

Ik wil een aantal klussen in huis laten uitvoeren. 1) het plaatsen van rechtopstaande plinten in de woonkamer en keuken; 2) het maken van koofjes (2 stuks); 3) het afstellen van 4 schuifdeuren.

Hal in science fiction thema brengen

Wij zoeken een handige klusjesman die kan helpen een locatie in science fiction stijl aan te kleden. Dit betekend het mee bedenken van de aankleding en het bouwen hiervan. Hierbij moet men denken aan het maken van elektrische schuifdeuren, het bouwen van scifi objecten met led verlichting en het bouwen van een balie en bar. We willen zo veel mogelijk gebruik maken van gevouwen alupanel (dibond) panelen om een (metaal) scifi look te creëren. Enige handigheid met mechanica is vereist. En handigheid met computer is gewenst. De ruimte die gethematiseerd moet worden bevindt zich in Nijmegen. We verwachten dat er minstens 200 uren mee gemoeid zullen zijn.

Klussen binnenshuis laten doen

Ik wil een aantal klussen laten doen: 1. Simpel deurslot aanbrengen op de slaapkamerdeur. 2. Deze slaapkamerdeur sluit niet goed door het kozijn, deze moet bijgeschaafd worden. 3. Vouwdeur in de woonkamer plaatsen. Standaard hoogte van de vouwdeur (+- 83 cm), en de breedte van de woonkamer is 350 cm. De ruimte dat in de hoogte overblijft met gipsplaten dicht maken. Belangrijk: er mogen geen gaten in de vloer geboord worden. Twee schuifdeuren behoort tot de optie en er moet een slot op. Ter info; hoogte woonkamer 270 cm, breedte 350 cm.

Klussen in en om het huis

Ik ga waarschijnlijk binnen kort verhuizen en heb een goede klusser nodig, voor het volgende: schuifdeuren in de slaapkamer om er een kledingkast van te maken, overkapping maken in de tuin, en rolluiken ophangen op twee grote ramen, en de keuken netjes aftimmeren.

Klussen in huis laten uitvoeren

Ik wil diverse klussen in ons huis laten uitvoeren. Wij hebben momenteel in de woonkamer een designradiator die lekt en ik wil daarvoor een nieuwe aanschaffen en die vakkundig laten monteren. In de badkamer hebben wij bij de inloopdouche aan 1 zijde een glazen wand met deur, die kapot is. Ik ga daarvoor een nieuwe wand met deur kopen en wil die daar laten monteren. Als laatste klus wil ik graag een ingebouwde kast laten wijzigen. Het is een kast van ongeveer 2 meter breed met 3 schuifdeuren, die slecht werken. Ook de indeling van de kast is erg onhandig. Ik wil er een nieuwe indeling laten maken en nieuwe deuren laten plaatsen. Dat mogen ook 2 vaste deuren worden. Ik laat dit hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte. Ik laat bij voorkeur de vakman alle materialen voor de kast leveren.