Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schommel in tuin plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schommel in tuin plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schommel in tuin plaatsen

Schommel in tuin plaatsen

In de tuin graag een Gamma schommel plaatsen. Het is een grote tuin met zandgrond.

Jungle Gym Swing schommel in tuin monteren

Op 7 augustus komt mijn kleindochter logeren en ik zou graag een schimmel in de tuin willen hebben. Ik zag op de site van Gamma de met trapeze en schommel, prijs 229. Ik heb wel iemand nodig die dat hier veilig in elkaar kan zetten, maar wel voor 7 augustus dus. Is dat mogelijk? Met vriendelijke groeten,

Speeltoestel in de tuin plaatsen

Ik wil graag een speelhuis laten plaatsen. Het gaat om de Jungle Gym Club, inclusief korte glijbaan met wateraansluiting en dubbele schommel.

Schommel in elkaar zetten en monteren

Graag wil ik een schommel voor de kinderen in de tuin in elkaar zetten. Wie kan mij hierbij helpen?

Schommel demonteren en verwijderen

We willen onze schommel in de tuin demonteren en laten verwijderen. Deze zit vast met vrij diepe draai pinnen in de grond.

Nesling pergola plaatsen en harmonica doek ophangen

Ik wil graag een pergola in mijn tuin laten maken van 5 meter breed en 2,5/3 meter diep. Dit moet stevig zijn omdat ik er een schommel voor de kinderen aan wil hangen. Dus minimaal palen van 12 cm x 12 cm. Ik wil een harmonica doek erin die in de diepte open en dicht gaat (dus schuift over de 2,5/3 meter. Ik hoop dat u mij een prijsopgave kunt doen hiervan, inclusief de montage. Hartelijk dank voor uw reactie. Voor info over de pergola en de montage, zie http://nesling.nl/klantenservice/montageservice.php

Nesling harmonicadoeken monteren

In onze tuin willen we 2 harmonica-zonnedoeken op laten hangen. 2 x 4 meter tussen de keuken en de schutting. Hiervoor dient een halve pergola gebouwd te worden. Het tweede doek 2 x 5 meter wordt tussen 2 muren gespannen. Om het geheel mooier af te werken willen we graag een zware houten balk van 4.69 meter op laten hangen. Deze moet sterk genoeg zijn voor een schommel/hangmat/klimtouw. Voor informatie over het harmonicadoek en de montage: http://nesling.nl/klantenservice/montageservice.php

In onze schutting in de tuin willen we ...

In onze schutting in de tuin willen we twee schotten vervangen (zijn nu halfhoog, moeten schotten van 1.80 m worden). Daarbij een stevige paal aanbrengen, zodat het geheel weer stevig staat. Verder kijken of een andere paal in de schutting ook verstevigd kan/moet worden. Verder aan een bestaand speeltoestel een dwarsliggende balk bevestigen, voor het ophangen van een schommel en nog een paal aanbrengen voor het ophangen van een hangmat.

Houten aanbouw aan een klimtoren voor ...

Houten aanbouw aan een klimtoren voor kinderen in de tuin om een schommel aan te hangen. De klimtoren staat er al, hier moet een aanbouw aan komen waar twee schommels aan kunnen worden gehangen. De materialen hiervoor worden bij Praxis gekocht.