Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schimmel verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schimmel verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schimmel verwijderen

Verwijderen zwarte, droge dons schimmel tussen woonlagen

De ventilatiekanalen van de mechanische ventilatie gaan via ruimtes tussen de woonlagen. Door verstopte ventilatiekanalen en oude mechanische ventilatie is vermoedelijk de lucht- en vocht afvoer al tijden te slecht. Daardoor zit er nu zwarte dons schimmel tussen de woonlagen, waar je niet gemakkelijk bijkomt. Het gaat om twee lagen (tussen begane grond en 1ste verdieping en tussen 1ste en 2de verdieping). Toegang is via ventilatiegaten in plafond (die uiteindelijk op mechanische ventilatie uitkomen).

Schimmel op plafond

Ik heb een verlaagd plastic plaffond in de badkamer. Op het beton boven dat verlaagd plaffondje zitten grote plekken met zwarte schimmel. Ik wil het plaffond verwijderen voor een betere oplossing, maar kan dat niet zelf. De badkamer is 1 x 2 meter.

Schimmel uit de slaapkamer verwijderen

Ik wil de muren in mijn slaapkamer schimmel vrij maken en de oorzaak (vocht in muren of vloeren!? ) aanpakken en verwijderen. De muren zijn van gipsplaat. Het is een omgebouwde garage.

Schimmel verwijderen

Wij hebben in de oude badkamer (Nu niet meer in gebruik, hier zal na reiniging de wasmachine en droger geplaatst worden) een minibad van 1,2m x 0,7m staan, de kitranden hebben losgelaten en onder het bad is hierdoor flink zwarte schimmel ontstaan. Ik had reeds gaten geboord om de boel te laten drogen toen ik de schimmel zag. De bron hoeft niet meer aangepakt te worden (was het douchen/baden in lekkend bad) echter het badje moet eruit en de schimmel verwijderd. Zelf durf ik het niet ivm 3 kleine kinderen (6jr 2jr en 7wk). Graag ontvang ik een offerte.

Schimmel in badkamer verwijderen

Ik wil weten hoeveel het kost om schimmel uit mijn badkamer te verwijderen van vooral het plafond en muur. Het is in totaal maximaal 6 vierkante meter, schat ik. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto in de buurt van het huis gratis kwijt.

Schimmel verwijderen tussen de tegels in de badkamer

Schimmel verwijderen tussen de tegels in de badkamer. Muren en vloer. Met name aan de onder- en bovenkant bij de douche zit veel schimmel. Badkamer is heel klein (3m2). We hebben recentelijk de kitlaag vernieuwd en de afzuiger verbeterd. Het gaat er vooral om dat het er straks weer mooi fris en schoon uitziet.

Schimmel verwijderen

Graag ontvang ik zo snel mogelijk van uw bedrijf een offerte voor het verwijderen van de schimmel. De schimmel is helemaal opgedroogd en is van een lekkage geweest van een aantal jaren geleden. Via mijn VVE beheer is een bedrijf Lek -en detectie langs geweest en deze heeft onderzocht naar lekkage in mijn woning. Mijn woning is lekkage vrij en de schimmel dient alleen professioneel verwijderd te worden. De afmeting van de schimmel is ongeveer 3 m2.

Badkamerschimmel verwijderen

Wij hebben zwarte schimmel op het plafond (circa 6 m2) en de muren. (deels stucwerk en deels tegelwerk). De voegen tussen de tegels (ca. 10 m2) zijn ook donker verkleurt door de schimmel. Het kitwerk rondom de douchebak en bij de wastafel moet vervangen worden. Ventilatie is aanwezig en moet worden schoongemaakt. Ik zou graag een offerte ontvangen om alle schimmel te verwijderen en de voegen weer mooi te krijgen.

Schimmel verwijderen in een studentenkamer

Door lekkage (inmiddels verholpen) veel vocht op muur en onder de vloer.

Keukenkastjes verwijderen en schimmel verwijderen

Er is in 2 maanden tijd schimmel ontstaan door lekkage in de nieuw aangelegde keuken. De lekkage is verholpen maar de muur dient schimmelvrij gemaakt te worden. Er zijn al 2 kastjes verwijderd, echter dienen er nog 2 kastjes weggehaald te worden.

Partners

Partners van Casius