Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schimmel uit de slaapkamer verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schimmel uit de slaapkamer verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schimmel uit de slaapkamer verwijderen

Schimmel verwijderen uit de badkamer en slaapkamer

Voor een klant verwijderen van hardnekkige schimmel in de badkamer, slaapkamer en boven gelegen slaapkamer. Alle wanden zijn beton met stucwerk en latex. Of direct latex op het beton. Plafonds zijn spack gespoten. Schimmel verwijderen en optioneel behandelen tegen de schimmel en opnieuw.

Schimmel uit de slaapkamer verwijderen

Ik wil de muren in mijn slaapkamer schimmel vrij maken en de oorzaak (vocht in muren of vloeren!? ) aanpakken en verwijderen. De muren zijn van gipsplaat. Het is een omgebouwde garage.

Slaapkamer, overloop vloer en muur ontdoen van schimmel

Wegens maandelange onzichtbare lekkage in de muur hebben zich schimmels onder de vloerbedekking, op de plinten en achter behang op de muur genesteld. Oorzaak is opgelost, echter zijn de muren/vloeren verzadigd met vocht en schimmel. Het vocht wordt al gedroogd, maar de schimmel moet er uit zonder meer water in de vloer en muren te brengen. Zie foto, oppervlak ca. 12m2 vloer en 6m2 muur. Offerte met spoed gevraagd!

Schimmel van de slaapkamermuur verwijderen

Schimmel op de muur in de slaapkamer laten verwijderen. Het zit aan de onderkant van de muur. De muur is ongeveer 3 m lang en de schimmel is ongeveer 20 cm hoog.

Schimmel verwijderen en oorzaak oplossen

Verwijderen van wat zwarte schimmel in de woonkamer en 1 slaapkamer (wat meer schimmel). Tevens kijken naar hoe op te lossen, indien het een hardnekkig probleem zou zijn.

Muur schoonmaken en schilderen na lekkage

Doordat er een dakgoot verstopt was, is er regenwater bij de slaapkamer naar binnen gekomen. De dakgoot is inmiddels ontstopt maar er zijn wel schimmel en bruine plekken ontstaan op de muur in de slaapkamer. Ik wil graag laten bekijken hoe de wand weer netjes opgeknapt kan worden. Ik heb ook een offerte nodig voor de verzekering.

Slaapkamer renoveren

Ik wil graag de volgende werkzaamheden in mijn slaapkamer laten uitvoeren: - Convectorput maken; - Elektriciteit aanpassen; - Wandcontactdoos in het plafond verwijderen en dichten; - Schimmel in de muren behandelen. Het beste is om een afspraak in te plannen om de werkzaamheden te bekijken.

Waterschade aan laminaat en muren

Door een lekkage van de radiator, is er vocht onder het laminaat gekomen wat ook in de muren is gaan zitten en schimmel is ontstaan. Het laminaat betreft 9 m2. De muur in 1 slaapkamer is behang en de andere kamer is geschilder stuukwerk. Graag ontvangen wij een offerte voor de verzekeringsmaatschappij.

Schimmel verwijderen en muur opnieuw schilderen

Schimmel plekken aan de muur en plafond door water: lekkage. Lekkage onder een balkon, de muur is van binnen en van buiten nat. Lekkage opsporen en verhelpen. Het gaat om een slaapkamer met aangrenzend balkon. Verder: schimmel verwijderen en muur opnieuw schilderen. De muur is ongeveer 4m2. Ook keukenplafond repareren.