Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schilderwerk en laminaat leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schilderwerk en laminaat leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schilderwerk en laminaat leggen

Laminaat leggen en schilderwerk aanbrengen

Ik zoek een klusjesbedrijf dat laminaat kan leggen en schilderwerk kan uitvoeren. Door lekkage moet er 7 m2 aan laminaat vervangen worden. Het nieuwe laminaat is al aanwezig. Daarnaast moet ongeveer 12 m2 aan wanden/plafonds opnieuw geschilderd worden. Het werk moet plaatsvinden op de eerste verdieping.

Schilderwerk en laminaat leggen

In mijn eengezinswoning met een begane grond en eerste etage wil ik graag werkzaamheden laten uitvoeren. De wanden en plafonds dienen te worden geschilderd. Dit is ongeveer 355 m2. Daarnaast dient er op de eerste etage laminaat gelegd te worden, inclusief ondervloer en hoge plinten. De oppervlakte hiervan zal ongeveer 52 m2 zijn.

Laminaat verwijderen

Klus is het verwijderen en afvoeren (grofvuilstort is om de hoek) van plinten, laminaat en ondervloer op de begane grond en 3 slaapkamers op de 1e verdieping. In totaal ongeveer 65 m2. Hoeft niet bewaard te blijven, mag wel. Dit moet gebeuren in de week van maandag 4 juni (liefst maandag of dinsdag i.v.m. ingepland schilderwerk).

Waterschade aan vloer en schilderwerk herstellen

Door waterschade bij ons op zolder, moeten de muur en het plafond opnieuw worden geschilderd. De lekkage kwam vanuit de dakkapel met puntdak. In principe is de schade een klein randje, maar wellicht moet de hele kapel mee genomen worden. Op de muur (circa 8 m2) zitten bruine druipers. Het laminaat is ook beschadigd. Het gaat om 2 lange planken die vervangen moeten worden.

Laminaat leggen, behang- en schilderwerk trappenhuis

Laminaat leggen in ouderslaapkamer + overloop. Trappenhuis (2 lagen) behangen/stucen + schilderen. Prijsindicatie per e-mail svp.

Vloeren leggen en schilderwerk

Ik wil de beneden verdieping (entree, toilet, keuken, woonkamer) voorzien van laminaat met ondervloer. De bovenverdieping (trap, overloop, 3 slaapkamers) wil ik voorzien met vloerbedekking met ondervloer en op de trappen ook. Ook wil ik beneden laten schilderen. Er moet ongeveer 50-70 m2 geschilderd worden.

Laminaat leggen en schilderen

Goedendag, Ik wil rond de 25 m2 laminaat laten leggen met plinten en rond de 20 m2 schilderwerk aan een wand laten uitvoeren. Het laminaat is maar 4 maanden oud. Ik wil een offerte voor de verzekering want ik heb lekkage gehad. Er is wel een verklaring van de verhuurder opgestuurd maar dat is niet voldoende. De uitvoering is nog niet zeker.

Laminaat en vinyl leggen en schilderwerk

Vraag heb een nieuwe woning wil in de woonkamer en slaapkamer laminaat en in de keuken en gang vinyl (marmolium) een ander vraag heeft u ook schilders of iemand die schildert ik heb vanaf vandaag 2 weken de tijd een korte tijd ik hoop dat u wat kunt betekenen ik kijk even in het contract of er metingen staan van de woonkamer slaapkamer zal ik daar een fot van maken en mailen is voor u ook makkelijker denk ik

Woning van schilderwerk en laminaat voorzien

Het volgende wil ik graag gerealiseerd hebben: 10,60 m2 plafond witten (eventueel spuiten); 25 m2 wanden schilderen (over reeds geschilderd glasvezelbehang); 10,60 m2 laminaat leggen; hoge plint plaatsen over bestaande plint(5 x 1,5 cm). Materiaal is aanwezig, met uitzondering van de plinten. Maar na advies kunnen ook juiste plint worden aangeschaft. Voor plafondverf hoor ik graag welke verf het meest geschikt is. Liefst startdatum maandag 29 mei 2017.

Schilderwerk, laminaat leggen en badkamer renoveren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in de woning. Betreft de tegels in de badkamer laten schilderen, circa 2,5 vierkante meter en in de keuken een stuk van circa 3 bij 0,5 meter. In de badkamer moeten de vloer tegels worden vervangen, dit is 2 bij 3 meter minus de badkuip. Tevens in de badkamer een staand toilet vervangen door een hangend toilet met inbouwreservoir. Hier moet een ombouw voor gerealiseerd worden. In de hal en twee slaapkamer (6 m2, 9 m2, en 14,5 m2) moet op het tapijt een laminaatvloer worden geplaatst. In de huiskamer een muur van 5 meter breed verven hier zit een raam van circa 2,5 meter breed en 2 meter hoog. Afhankelijk van de kosten eventueel nog in 2 slaapkamers laminaat leggen (9 m2 en 14 m2). Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius