Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schilderwerk in huis en advies over voortuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schilderwerk in huis en advies over voortuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schilderwerk in huis en advies over voortuin

Klussen in huis

Graag zou ik diverse kleine klussen laten uitvoeren (ik ben net verhuisd): - ophangen van plafondrails en luxaflex - stopcontacten terugplaatsen na schilderwerk - deurklinken terugplaatsen en vastzetten - in elkaar zetten van Ikea Pax kast en een andere kledingkast Ikea.

Schilderwerk in huis en advies over voortuin

Ik zou graag de woonkamer en trappenhuis geverfd willen hebben. Heb gedeeltelijk verf in huis maar had ook graag advies. Heb weinig budget in verband met bewind En wat het me zou kosten de tuin voor te beklinken. De woonkamer is 26 m2.

Badkamer opnieuw kitten en schilderwerk

Ik wil de oude kit weghalen en nieuwe aanbrengen. De badkamer is 2 bij 4 meter. Eventueel wil ik nog wat in schilderswerkzaamheden in huis laten doen. Een paar deuren en een muur zouden een opknapbeurt kunnen gebruiken. De kit en alle toebehoren heb ik aangeschaft. De verf schaf ik ook zelf aan. Er mag ook in de avonduren gewerkt worden.

Laminaat-, montage- en schilderwerk

Ik wil graag een aantal klussen in mijn huis laten doen: Plafond & muur (de woonkamer, de keuken, de gang en de slaapkamer) schilderen. Laminaat, een ondervloer en plinten laten leggen door het hele huis. Er dient ook een oude laminaatvloer verwijderd te worden. Lampen vervangen & ophangen. Totaal oppervlakte woning ongeveer 40 m2.

Laminaat- en schilderwerk in huis

Kunt u mij helpen met laminaat, een ondervloer en plinten leggen in een huis van 70 vierkante meter? Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. Ook wil ik graag de muren behangen en kozijnen laten schilderen. Het zijn 8 deuren en sponningen, 4 ramen (allemaal hout en aan de binnenkant), de wanden dienen behangen te worden (100 m2). Het oude behang verwijderen we zelf.

Klussen in huis na aankoop woning

Het huis is 147 m2, schilderwerk in bijna alle kamers, 40 m2 laminaat boven leggen (er dient ook een oude laminaatvloer verwijderd te worden), 15 ingebouwde spots in de keuken door led lampen vervangen, behang boven weghalen en wat stucwerk verrichten voor het schilderen.

Schilder- en montageklussen in huis

Ik wil graag een aantal klussen in huis laten uitvoeren het gaat om wat schilderwerk van de woonkamer, eventueel de slaapkamer een tv meubel ophangen en een aantal lampen monteren

Timmer- en schilderwerk in en om huis laten doen

Op 2 september ontvangen wij de sleutel van de door ons gekochte dijkwoning. Daar moeten een aantal klussen gedaan worden voordat we eind september verhuizen. Het gaat om timmer- en schilderwerk. Er moeten 3 traphekjes worden geplaatst bij een binnentrap. Er moet een tuinhekje met poort worden geplaatst en een traphekje bij een ijzeren buitentrap. Verder moeten er stellingen op maat worden gemaakt in twee bergruimtes, moet er een nis worden omgebouwd tot kast en moet er een maatwerk leuning gemonteerd worden bij de trap van de dijk naar de woning. Ook willen we een inbouw slaapkamerkast laten demonteren en later laten terugplaatsen met een kleine aanpassing. Het schilderwerk bestaat uit het schilderen van 4 wanden en het opknappen / bijwerken van een aantal vervuilde muren bij afzuigpunten. We ontvangen hiervoor graag een offerte.

Klussen binnens- en buitenshuis

Wij willen enkele klussen aan ons nieuwe huis laten uitvoeren. - Schilderwerk aan buitenmuur achterzijde huis, begane grond en eerste verdieping; - Onderlat voordeur vervangen, hout; - Vertragingsrelais inbouwen bij ventilatie badkamer; - Schilderwerk buiten kozijnen achterzijde huis begane grond; - Vervangen kozijn klein raampje keuken; - Deurstijl voordeur repareren, staat scheef; - Ventilatie in toilet beneden aanbrengen, door plat dak heen; - Radiator in keuken vervangen; - Stalen ventilatieroosters vervangen voorkant en zijkant huis; - Overstortpijp dak schuur repareren. Inclusief het benodigde materiaal.

Timmer- en schilderwerk in de woning

Ik heb een aantal klussen in huis die ik graag wil laten uitvoeren. Houtwerk in de keuken afwerken, de bar schuren en lakken, hang en sluitwerk van verschillende deuren en eventueel als vaste timmerman voor sporadische klussen. De plinten op het aanrechtblad zijn niet goed aangesloten. Het fornuis en de wasbak sluit niet goed aan op het aanrecht. Het blad van de bar moet weer netjes gemaakt worden. We moeten iets van een stellage laten bouwen voor een droger die op een wasmachine komt te staan bouwen.