Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schilderijen ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schilderijen ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schilderijen ophangen

Schilderijen ophangen

Voor een groot bedrijf in Amsterdam ben ik op zoek naar iemand die dinsdag schilderijen op kan komen hangen en eventueel ook de benodige spullen hiervoor kan kopen. Ophangrails etc.

Schilderijen en spiegels ophangen

Ik wil 2 schilderijen met lijst 1m25 B x1m35 H// 1m50 B x1m37 H en 2 oude spiegels in lijst 76cm B x1m34 H// 67cm B x 92cm H laten op hangen (betonnen muren) Wat gaat dit totaal incl. BTW kosten ivm contant afrekenen/ Ik pin altijd. Mvg,

Klussen in huis rondom verhuizing

Oud huis :Woonkamer 6x4 Kamer 1 3x3 Kamer 2 4,5x2 Kamer 3 4,5 x3 Gang 3,5x 1,5 en 3x 1,5 Keuken 4,5x2,5 Nieuwe huis :Woonkamer 20m2 Slaapkmamer achter 11,30m2 Slaapkamer voor 8,60m2 Keuken 7,80m2 Badkamer 3,65 vierkante meter - Laminaat demonteren oud huis en weer monteren nieuwe huis. - 10 lampen ophangen - Wasmachine aansluiten - Gasfornuis aansluiten - 4 schilderijen ophangen - 1 driedeurs kast 2 tweedeurskast demonteren oud huis en monteren nieuwe huis - Nieuwe huis: kamers behangen, DE rest verven

Gaatjes boren en lamp ophangen

Gaatjes voor klok, schilderijen en lampen boren en ophangen.

Diverse montageklussen in huis

Ik zou graag een aantal montageklussen laten uitvoeren. Ik wil graag 3 lampen laten ophangen. Ook laat ik graag een badkamerkastje monteren. Verder zou ik graag 3 schilderijen laten ophangen. Misschien dat ook nog een kapstok moet worden opgehangen. Alle materialen zijn al beschikbaar. Ik heb geen gereedschap en ook geen ladder om de lampen op te hangen. Er zijn hier hoge plafonds. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Klussen in huis laten doen

Ik wil een aantal klussen in huis laten uitvoeren: Diverse zaken ophangen: 9 schilderijen 9 plafonieres 1 lamp boven eettafel met kabelgoot Beugel voor handdoeken boven radiator in badkamer 2 zeepdispensers boven wastafels 2 kapstokken Gaatjes dichtplamuren

Wasmachine aansluiten en gordijnrails ophangen

Ik ben verhuisd, daarom de vraag om de wasmachine aan te sluiten, ik wil dat het vakkundig wordt gedaan. De wasmachine heeft een snoer, geen stekker en moet op een normaal stopcontact aangesloten worden. Het tweede is dat ik de machine iets verder van de afvoerpijp wil hebben, dus de afvoerslang moet vervangen worden door een langer model. Tevens graag in twee slaapkamers gordijnrails monteren (6 meter) en wat schilderijen monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Uiteenlopende klussen in huis

Ik wil graag de volgende klussen laten uitvoeren: 1) Rubber afdichting van aluminium kozijn schuifpui terugplaatsen. Rubber zelf is nog intact. 2) Buitenverlichting voordeur repareren. Verlichting krijgt geen elektriciteit, mogelijk als gevolg van niet goed contact maken bedrading. 3) Tweede deurbel op trap naar slaapkamers functioneert niet. Onduidelijk wat hier de oorzaak van is. 4) Ophangen 5 schilderijen, materiaal als pluggen en haakjes zijn niet in bezit. 5) Ethernet en telefoonkabel vervangen. Mogelijk zijn deze door boor/vrees werkzaamheden bij de buren geraakt. Materiaal: circa 20 meter CAT 5 kabel, telefoonkabel, kabelschoentjes, telefoon/ethernet wandcontactdoos zijn niet in bezit.

Lampen, kapstok en rails ophangen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Betreft de kapstok ophangen aan muur berging, ophangen van 7 rails aan de muur (clicksysteem) voor het ophangen van schilderijen en foto's. Hoogte plafond is 3 meter. Verder 1 keukenlamp plafond keuken, 2 spotjes plafond woonkamer en 1 grote lamp boven de eettafel monteren alsmede 1 lamp in de ketelkast, 1 lamp in de trapkast, 1 plafonnière en 2 spotjes in de tuinkamer en 1 lamp in de badkamer. Tot slot buiten 1 lamp monteren aan de schuurwand. De lampen zijn aanwezig. In sommige contactpunten aan het plafond is de bedrading wel aanwezig, maar geen "dwarsstukje" waaraan de pendel bevestigd kan worden. Kunt u daar materiaal voor meenemen. Sommige lampen hangen al wel, maar die kieren bij het plafond. Wij hebben zelf geen klusmateriaal in huis. Het is handig als dat door u meegebracht wordt. Graag ontvang ik een offerte.

Ophangsysteem voor schilderijen monteren

Wij zijn op zoek naar iemand om een ophangsysteem in ons huis te monteren op korte termijn. Wij willen schilderijen in diverse kamers laten ophangen. De ruimtes in het huis zijn niet meer dan 3 meter hoog. Schatting is een dag werk. Als diegene ook ervaring heeft om advies over de rails te geven horen wij dat graag. Wij hebben de STAS minirail & STAS sliprail max systemen gezien maar wij krijgen ook uw advies hierover graag. De informatie over de ruimtes vindt u in het onderstaande: Wij hebben een totale lengte van 83,85 meter (33 stukken) nodig. J study Kelder = 770 (115+40+140+474) M Kelder = 1680 (550*2 + 290*2) Woonkamer = 2185 (323+140*10 +460) Keuken = 2450 (430+682+400+220+413+71+37+197) Gang = 640 (175+463) M study = 666 (181+340+ 145)