Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schilderen (badkamer)? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schilderen (badkamer). Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schilderen (badkamer)

Laminaat leggen en plafond van badkamer schilderen

Door een lekkage moeten wij een nieuwe laminaat laten leggen op zolder en het plafond van de badkamer laten schilderen. De vloer van de zolder is ongeveer 30 m2, 5 m2 overloop + 25 m2 kamer. Het schilderen van de plafond is ongeveer 4 m2 en willen wij graag in een wit zandverf kleur laten behandelen. De offert zal ingediend worden bij de verzekeringsmaatschappij, hierna zal de vakman het werk moeten uitvoeren.

Schilderen (badkamer)

Ik wil graag mijn badkamer (ca. 1,30 X 2) laten schilderen. En dat zijn de muren (ca. 1,7 meter van de grond, boven de tegels) + plafond en koperen waterleidingen. Er zitten oude verfrestanten en roest op leidingen.

Diverse klussen

Loodgieter/elektricien/schilder/timmerman-offerte graag per mail! Paar klusjes:graag per specialiteit gespecificeerde all in prijs. Elektra: reparatie c.q. vervanging van de trekschakelaar badkamer plus reparatie (bestel ontbrekend melkglaasje) c.q. vervanging plafondspot halogeen+voet staande lamp los loodgieter: keukenkraan (1 handel+uittrekdeel) draait niet meer in voet+ ontstoppen wastafel schilder: stuc rand wand badkamer+schilderen+2 deuren/2 sponningen lakken+2 mtr latex wand zolder timmerman: nieuwe buiten keukendorpel (verrot)+stukjes vervangen deur schuur/paal aannemer/: schuurraam kapot en kozijn verrot en ingezakt : nieuw

Aantal klussen laten uitvoeren

In het nieuwe huis wil ik een aantal klussen laten uitvoeren, het liefst wel in 1 keer door hetzelfde bedrijf. Schilderen slaapkamer (8-10 m2), 1 wand woonkamer (1m2), 2x trappenhal (15 treden elk + wanden), badkamer (5-6 m2), bijkamer (4 m2). In de bijkamer: monteren van wandplanken. Ophangen 2 spiegels, ophangen kunstwerken in woonkamer en trappenhallen, ophangen/aansluiten verlichting 5x.

Div klussen

Ik wil boven slaap kamers behangen/schilderen overloop gang kamer stucken en sausen keuken vernieuwen badkamer vernieuwen carport/overkapping om langs te komen om te kijken kan savonds of vrijdags of zaterdags bel even van te voren

Schilderen en andere klussen in huis

Een appartement schilderen. Een afzuigkap maken en in de badkamer elektra mooi wegwerken.

Stucen en schilderen

Betreft het stucen en schilderen van het hele appartement. Het betreft een appartement van 83 m2 (woonoppervlak). De inhoud is 295 m3. We hebben 5 kamers in het appartement, alle 5 kamers dienen gestuct te worden. Wellicht dat de badkamer en de het toilet alleen geschilderd moeten worden en niet gestuct hoeven te worden. Ik heb de woning net gekocht, maar hij staat nog op Funda, hier kunt u eventueel kijken voor foto'd of een plattegrond.

Geglazuurde tegels schilderen in de badkamer

Graag ontvang ik een indicatie voor het schilderen van de geglazuurde wandtegels in de badkamer. De oppervlakte is ongeveer 28 m2.

Badkamer schilderen en andere klussen

Badkamer schilderen, alleen de bovenste gedeelten van de muren, plafond schilderen, een deur aan beide kanten, de badkamer is 2,6 vierkante meter. Een plafondlamp eraf halen en een nieuwe erop zetten. Deurklink vastzetten, zit los en misschien een nieuwe douchekop plaasten. Kieren tussen plafond en muur dichtmaken.

Kleine klussen in huis

Ik zou graag mijn badkamer willen laten schilderen. De badkamer is 2,6 m2 waarvan het grootste gedeelte betegeld is. Wat ik geschilderd wil hebben: plafond, bovenste gedeelte van de muren, 1 deur aan beide kanten. Ook wil ik graag mijn oude plafondlamp in de badkamer eraf en een nieuwe plafondlamp erop laten zetten. De deurkruk zit los. Dat deze weer vastgezet wordt. Hoeveel gaat mij dat allemaal kosten? Ik zorg zelf voor verf en een nieuwe lamp uiteraard.