Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schaduwdoek monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schaduwdoek monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schaduwdoek monteren

Schaduwdoek monteren

Montage alleenstaande nesling pergola

Palen plaatsen en schaduwdoek monteren

Drie houten palen plaatsen en het monteren van bevestiging voor schaduwdoek. Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij een offerte kan opstellen voor het uitvoeren van deze klus.

Schaduwdoek opmeten en monteren

Op balkon opmeten schaduwdoek en montage

Palen slaan en schaduwdoek monteren

Ik wil drie geïmpregneerde palen laten slaan van 7 bij 7 bij 360 cm. Deze zullen nodig zijn voor de montage van een schaduwdoek.

Harmonicadoek monteren

Het gaat om een harmonica schaduwdoek voor onder de overkapping. Afmeting: 5m bij 2,5m

Nesling schaduwdoek monteren

Laten monteren van nesling shaduwdoek aan de gevel en paal in de tuin. Niets aanwezig, alles moet nog neergezet worden. Graag uw hulp bij de montage gewenst. Gaat om vierkant nesling doek. Graag offerte per mail, daarna neem ik contact met u op.

Schaduwdoek inmeten en monteren

Ik wil een schaduwdoek laten inmeten en plaatsen. Het gaat om ongeveer 4 bij 5 meter. Om Het schaduwdoek te kunnen hangen moeten 4 metalen palen worden geplaatst.

Schaduwdoek inmeten en monteren

Graag willen wij een zonweringdoek laten plaatsen in onze tuin met houten palen. Advies, inmeting en plaatsing gewenst. De tuin is 6 meter breed dus graag iets van 5 bij 5 meter. Maar dat is afhankelijke van de palen en dergelijke. Achtertuin heeft geen achterom, plaatsing moet dus door het huis heen gebeuren. Graag even langskomen.

Dreamsail schaduwdoek monteren

Graag had ik deze schaduwdoek 5x5x5 boven een terras gehad van een broodjeszaak. De schaduwdoek en toebehoren heb ik nog niet. Het is in Rumst(Antwerpen Belgie)

Schaduwdoek op het dakterras monteren

We willen op ons dakterras graag een schaduwdoek monteren. Daarvoor willen we 3 of 4 bevestigingspalen stevig laten bevestigen aan het bestaande aluminium hekwerk. Eventueel kan ook overwogen worden om de palen te verstevigen aan de houten vlonders. In ieder geval is het belangrijk dat een (winddoorlatende) schaduwdoek gespannen kan worden op een dak waar het flink kan waaien. Ik wil de onderdelen zelf aanschaffen, het gaat dus met name om de bevestiging waarbij de vakman wel adviseert over materiaalkeuze en de robuustheid van een dergelijke bevestiging aan bestaand hekwerk.

Partners

Partners van Casius