Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schaduwdoek monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schaduwdoek monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schaduwdoek monteren

Schaduwdoek laten bevestigen

Ik wil graag een rechthoekig schaduwdoek laten monteren. De afmeting is 3x4 meter. Deze moet aan onze woning bevestigd worden en aan de andere kant in hout.

Schaduwdoek monteren

Tweemaal driehoek 5 x 5 x 5, kruislings te plaatsen, deels gevelmontage, deels aan kant van tuin aan palen die te plaatsen zijn in grond.

Nesling schaduwdoek monteren

Wij zijn voornemens Nesling schaduwdoeken te nemen en willen dit graag laten installeren en opmeten. Het gaat om een of twee schermen aan het balkon, of aan het huis (circa 3.60 à 4 meter).

Schaduwdoek

Ik wil bezien welke mogelijkheden er zijn om een schaduwdoek op een terras te laten monteren

Schaduwdoek monteren

Montage alleenstaande nesling pergola

Palen plaatsen en schaduwdoek monteren

Drie houten palen plaatsen en het monteren van bevestiging voor schaduwdoek. Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij een offerte kan opstellen voor het uitvoeren van deze klus.

Schaduwdoek opmeten en monteren

Op balkon opmeten schaduwdoek en montage

Palen slaan en schaduwdoek monteren

Ik wil drie geïmpregneerde palen laten slaan van 7 bij 7 bij 360 cm. Deze zullen nodig zijn voor de montage van een schaduwdoek.

Harmonicadoek monteren

Het gaat om een harmonica schaduwdoek voor onder de overkapping. Afmeting: 5m bij 2,5m

Nesling schaduwdoek monteren

Laten monteren van nesling shaduwdoek aan de gevel en paal in de tuin. Niets aanwezig, alles moet nog neergezet worden. Graag uw hulp bij de montage gewenst. Gaat om vierkant nesling doek. Graag offerte per mail, daarna neem ik contact met u op.