Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schaduwdoek inmeten en monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schaduwdoek inmeten en monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schaduwdoek inmeten en monteren

Schaduwdoek inmeten en monteren

Ik wil een schaduwdoek laten inmeten en plaatsen. Het gaat om ongeveer 4 bij 5 meter. Om Het schaduwdoek te kunnen hangen moeten 4 metalen palen worden geplaatst.

Schaduwdoek inmeten en monteren

Graag willen wij een zonweringdoek laten plaatsen in onze tuin met houten palen. Advies, inmeting en plaatsing gewenst. De tuin is 6 meter breed dus graag iets van 5 bij 5 meter. Maar dat is afhankelijke van de palen en dergelijke. Achtertuin heeft geen achterom, plaatsing moet dus door het huis heen gebeuren. Graag even langskomen.

Schaduwdoek inmeten en monteren

Ik wil graag laten inmeten een schadudoek en laten monteren

Nesling schaduwdoek met palen inmeten en monteren

Palen en een schaduwdoek inmeten en monteren. Het gaat om een doek van 5 x 5 meter. Het moet bij een instantie geplaatst worden. Aan de houten gevel bevestigen op twee punten en een tweetal palen plaatsen. Ik kan foto's mailen van de situatie. We zijn zelf dealer van de doeken. We leveren zelf de materialen en zoeken dus iemand voor de installatie van het doek.

Nesling schaduwdoek inmeten, leveren en monteren

Ik wil in de tuin een Nesling schaduwdoek laten ophangen van ongeveer 5 x 5 meter, in een puntopstelling. Ik laat het doek hier graag inmeten en ontvang uw offerte voor de levering en montage.

Nesling Coolfit schaduwdoek inmeten en monteren

Ik wil graag een Nesling Coolfit schaduwdoek aanschaffen en wil daarbij graag begeleiding en advies. Ik laat het hier dan even inmeten en na levering monteren. Ik ontvang daarvoor graag uw prijsopgave.

Schaduwdoek inmeten en laten plaatsen

Op ons dakterras wil ik graag een Nesling schaduwdoek laten opmeten en daarna laten plaatsen.

Schaduwdoek inmeten en monteren

Ik zou graag een offerte willen laten uitbrengen voor het inmeten en montage schaduwdoek. Ik wil graag het hele pakket, het inmeten, leveren en plaatsen. Het wordt waarschijnlijk een 2.50 bij 2.50 meter. Waarschijnlijk in een driehoek. We willen graag een waterdicht doek. We hebben een kleine tuin, dus het zal waarschijnlijk maatwerk worden.

Nesling schaduwdoek inmeten en monteren

Ik zou graag de mogelijkheid bespreken om een schaduwdoek te laten inmeten, advies te krijgen over de beste bevestigingsmogelijkheid en montage.

Schaduwdoek inmeten en monteren

Graag komen wij in contact met een montagedienst voor het inmeten en monteren van een Nesling schaduwdoek. Montage aan de garage en bevestigingspalen in de tuin. Waarschijnlijk vierkant doek afmeting 3. 60 x 3. 60 meter.