Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schaduwdoek inmeten en laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schaduwdoek inmeten en laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schaduwdoek inmeten en laten plaatsen

Schaduwdoek inmeten en laten plaatsen

Wil graag een schaduwdoek laten meten en plaatsen. De afmeting is ongeveer 3.5 x 4 meter. Wil graag goed advies hierover. Boven het terras achter het huis.

Schaduwdoek inmeten en laten plaatsen

Wij zouden graag een vierkant schaduwdoek boven ons terras willen laten plaatsen. Het betreffende deel meet ca. 270 x 290 cm. Drie punten kunnen aan het huis worden bevestigd, voor het vierde bevestigingspunt zal een paal geplaatst moeten worden. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Schaduwdoek inmeten en laten plaatsen

In ons bedrijf hebben wij twee witte schaduwdoeken hangen (verticaal hangend). Deze schaduwdoeken zijn vervuild en daarom willen wij ze graag laten vervangen en de oude afvoeren. Het gaat om 2 doeken. Formaat: +/- 475 X 200 cm. Graag horen wij wat de kosten zijn om te vervangen en te plaatsen. De doeken zijn moeilijk bereikbaar, hangen op 6/7 meter hoog.

Schaduwdoek inmeten en laten plaatsen

Ik wil graag schaduwdoeken laten inmeten en plaatsen in onze tuin. Is dit mogelijk? Ik hoor het graag!

Schaduwdoek inmeten en monteren

Ik wil een schaduwdoek laten inmeten en plaatsen. Het gaat om ongeveer 4 bij 5 meter. Om Het schaduwdoek te kunnen hangen moeten 4 metalen palen worden geplaatst.

Schaduwdoek inmeten en monteren

Graag willen wij een zonweringdoek laten plaatsen in onze tuin met houten palen. Advies, inmeting en plaatsing gewenst. De tuin is 6 meter breed dus graag iets van 5 bij 5 meter. Maar dat is afhankelijke van de palen en dergelijke. Achtertuin heeft geen achterom, plaatsing moet dus door het huis heen gebeuren. Graag even langskomen.

Schaduwdoek inmeten en monteren

Ik wil graag laten inmeten een schadudoek en laten monteren

Nesling schaduwdoek met palen inmeten en monteren

Palen en een schaduwdoek inmeten en monteren. Het gaat om een doek van 5 x 5 meter. Het moet bij een instantie geplaatst worden. Aan de houten gevel bevestigen op twee punten en een tweetal palen plaatsen. Ik kan foto's mailen van de situatie. We zijn zelf dealer van de doeken. We leveren zelf de materialen en zoeken dus iemand voor de installatie van het doek.

Nesling schaduwdoek inmeten, leveren en monteren

Ik wil in de tuin een Nesling schaduwdoek laten ophangen van ongeveer 5 x 5 meter, in een puntopstelling. Ik laat het doek hier graag inmeten en ontvang uw offerte voor de levering en montage.

Nesling Coolfit schaduwdoek inmeten en monteren

Ik wil graag een Nesling Coolfit schaduwdoek aanschaffen en wil daarbij graag begeleiding en advies. Ik laat het hier dan even inmeten en na levering monteren. Ik ontvang daarvoor graag uw prijsopgave.