Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Diverse sanitair klussen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: diverse sanitair klussen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: diverse sanitair klussen

Badkamer, tegelwerk, schilderwerk

Er zijn een aantal klussen in ons aan te schaffen appartement waar wij een offerte voor zouden willen ontvangen. Het betreft: Schilderwerk aan de binnenkant: Plafonds (92m2) Muren (157m2, verschillende kamers), zowel grondlaag als 2x deklaag. Tegelwerk vloeren (keuken, badkamer, toilet, totaal 12m2) en muren (keuken, badkamer, toilet, totaal 48m2) Renovatie van toilet (2m2) en badkamer (3m2) met o.a.: plaatsen inbouwtoilet & wasbak, douchebak, douchewand, sanitair meubel en doucheset. De materialen zullen al bij praxis zijn aangeschaft. Wij zoeken een kostenindicatie en tijdsindicatie van de uit te voeren werkzaamheden.

Toiletreservoir installeren en toevoerkraantje repareren

Nieuw laaghangend kunststof toiletreservoir installeren. Ook het toevoerkraantje moet gerepareerd, want dat kan niet meer dichtgedraaid. Nieuw reservoir is al aangeschaft : Aquavive arques. Later mogelijk nog andere sanitair klussen.

Sanitair vervangen

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren. Ik wil de huidige toiletpot (hangend) vervangen door een nieuwe (hangend). Een douche schuifdeur (tussen 2 muren) installeren en een nieuwe wasbak in de douche. Alles is al in bezit en moet alleen geïnstalleerd worden. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn om dit uit te besteden.

Diverse sanitair klussen

Ik wil 2 laaghangende spoelreservoirs laten plaatsen voor het toilet, een keukenkraan en fonteinset monteren met kraan en afvoer. En ook moeten de oude artikelen verwijderd worden.

Klussen in huis

Vanwege aankoop andere woning de volgende klussen uit laten voeren: Badkamer (290 x 180 x 250 lxbxh): • Slopen (douchekabine, bad, tegelwerk, radiator). • Plaatsen douchewand voor inloopdouche. • Plaatsen goot voor afvoer in douche. • Plaatsen dubbele wasbak met onderkast. • Plaatsen handdoekenkast. • Plaatsen spiegel • Plaatsen kranen, etc. • Plaatsen handdoekradiator. • Tegelwerk • Creëren verlaagd plafond met inbouwspots en plafond afwerken. Waar nu het bad staat komt onze douche dus afvoer zit op de goede plek. Huidige douchecabine komt te vervallen. Waar nu een wastafel hangt komt weer een wastafel te hangen dus leidingwerk zit redelijk op de juiste plaats. Waar nu een radiator hangt komt weer een radiator te hangen dus ook weinig aanpassingen nodig. Tegels, sanitair, etc. Regelen we zelf. Container voor afvoeren puin is al aanwezig. Toilet 2X (122 x 103 x 250 en 122 x 97 x 250 lxbxh) • Plaatsen nieuw tegelwerk en sanitair (toilet + kleine wastafel en kraan) • Creëren van verlaagd plafond met inbouwspot en afwerken plafond. Gang 2x (170 x 145 en 200 x 100 lxb): • Plavuizen verwijderen en nieuwe leggen (verwijderen kunnen we evt. Zelf doen als dit qua planning beter uitkomt. Mogelijk kan er zelfs over de huidige plavuizen heen gelegd worden). Planning • 5 december de sleutel en wat ons betreft die dag beginnen. • 27 december moeten we over verhuizen. • Badkamer zou 14 december klaar moeten zijn omdat ze in die week vloeren komen leggen. • Badkamer en toilet 1e verdieping hebben dus eerste prioriteit, daarna toilet beneden + plavuizen in beide gangetjes.

Sanitair laten kitten

Wij hebben een nieuwe woning in Tilburg gekocht. Hier moeten een aantal klussen in gedaan worden. Waaronder het kitwerk van het sanitair beneden en boven moet allemaal opnieuw gedaan worden. Het betreft de keuken, het toilet en de badkamer. De badkamer heeft een dubbele wastafel en een douchecabine. Kunt u ons een vrijblijvende offerte sturen? Transportdatum is nu 18 juli 2016. Bij voorbaat dank.

Afmonteren keuken en alle sanitair badkamer aansluiten

Ik wil graag onderstaande klussen in mijn nieuwbouwwoning laten uitvoeren omdat ik er zelf geen tijd voor heb: - Afstellen van nieuw geplaatste keuken, alles staat erin maar staat nog los van elkaar in verband met de aansluiting van het gas/water/licht; - De badkamer moet afgemonteerd worden, douche wand van 0.90 x 1.20 centimeter en wasmeubel plus toilet plaatsen, alles is al betegeld; - In de dagkant van de kozijnen een beleg in nieten; - Laminaat leggen op de beneden en boven verdieping. In totaal ongeveer 120 m2.

Betrouwbare klusser voor diverse klussen

Graag kom ik in contact met een klusbedrijf die goede kennis en ervaring heeft in algemene klussen in en om het huis. Gaat voornamelijk om het oplossen van klussen in een vakantiewoning, klein appartement en woonhuis. Schilderen, sanitair, houtbewerking, verlichting, kleine reparaties. Flexibiliteit, op oproep beschikbaar en secuur werken zijn sleutelwoorden.

Opknappen tussenwoning

Het opknappen van een rijtjeswoning met twee verdiepingen uit het jaar 2000. Van begane grond tot de zolder. Het gaat om o.a. wanden stucken en binnen en buiten schilderen. Ook een laminaatvloer en houten vloer opknappen. Verder heb ik timmerwerk in de gang(gadarobekast), timmerwerk op zolder en afwerken. Ook wil ik de electra verbeteren plus isolatie verbetering. Ik wil niet alles in een keer laten uitvoeren, maar het per klus laten doen, ook uit financieel oogpunt. Wegens lekkage wil ik eerst de toilet en badkamer boven compleet renoveren, het gaat om tegelwerk, leidingwerk, sanitair plaatsen etc. Ik zoek een goed kwalitatief allround bedrijf die mij kan adviseren over mogelijkheden en handige tips kan geven. En waar ik voor de verschillende klussen op kan terugvallen.

Wij willen onze jaren 30 badkamer laten ...

Wij willen onze jaren 30 badkamer laten renoveren. Het is een kleine badkamer met douche en toilet. Voor de douche willen we een rvs goot laten maken en een hangend ipv staand toilet. Dit betekent dat de vloer er volgens mij uit moet en opnieuw gelegd / gestort zou moeten worden. Graag kom ik in contact met iemand die gespecialiseerd is in dit soort 'kleine' klussen, maar ook het tegelwerk en sanitair kan leveren. Tevens willen we een fonteintje laten maken voor bij het toilet.