Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rookkanaal boren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rookkanaal boren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rookkanaal boren

Rookkanaal boren

Graag ontvang ik een indicatie voor het boren van gaten. Het gaat om 2 gaten door een betonnen vloer en 1 gat door de gevel naar buiten. De grootte van de gaten is ongeveer 23 cm.

Gaten boren in de vloer

Ik wil graag de kosten opvragen voor het boren van 2 gaten in de 1e en 2e verdieping van onze nieuwbouwwoning in Amsterdam. Deze wordt begin 2018 opgeleverd. Wij willen een rookkanaal laten aanleggen. Het gaat niet om massief beton, want er is rekening mee gehouden door soft spots in de vloer aan te brengen. Exacte diameter weet ik nog niet, vermoedelijk 230 mm/23 cm. Hoor het graag, bij voorkeur via de mail!

Gaten boren in betonvloer voor rookkanaal

Er dienen twee gaten van 25 cm geboord te worden voor de aanleg van een ISODuct rookkanaal. Geen/weinig stof veroorzaken indien mogelijk. De vloeren zijn 20 cm dik en bestaan voor zover ik weet uit twee betonlagen met een luchtruimte ertussen.