Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rolluiken verwijderen van de 3e etage? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rolluiken verwijderen van de 3e etage. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rolluiken verwijderen van de 3e etage

Rolluiken verwijderen van de 3e etage

Voor vier slaapkamer ramen op de 3e etage (drie ramen daarvan zijn bereikbaar vanaf een balkon op de 1e etage) dienen de rolluiken verwijderd te worden. De rolluiken zijn niet meer gewenst in verband met ouderdom en geluidsoverlast bij regen. Het betreffen hand bedienbare rolluiken. Alles mag afgevoerd worden.

Rolluiken en zonwering demonteren, schoonmaken en hermonteren

Aangezien de schilder eerdaags begint aan het schilderen van de buitenkant, wil ik graag de rolluiken (14 stuks) laten reinigen. Uiteraard ook de binnenkant. Bij voorkeur de rolluiken tijdelijk verwijderen, zodat de schilder alles kan schilderen en daarna de rolluiken schoon terugplaatsen.

Rolluiken verwijderen en later terug plaatsen

Wil wil graag mijn rolluiken laten verwijderen en erna weer terug plaatsen op specifieke datums. Het gaat om 3 rolluiken 1 van 1 meter bij 1,70 handbediend en 2 van 3,4 meter bij 1,70 Ongeveer electrisch bediend. De roluiken moeten verwijderd worden wegens renovatie aan mijn huis van de woningbouw. Mvg

Rolluiken verwijderen en later terug plaatsen

In verband met de plaatsing van nieuw glas en schilderwerkzaamheden dienen van ons huis tijdelijk 5 rolluiken verwijderd te worden en na de werkzaamheden weer terug geplaatst te worden.

Binnenkant van rolluiken reinigen

Aangzien de schilder eerdaags begint aan het schilderen van de buitenkant, wil ik graag de rolluiken (14 stuks) laten reiningen. Uiteraard ook de binnenkant. Bij voorkeur de rolluiken tijdelijk verwijderen, zodat de schilder alles kan schilderen en daarna de rolluiken schoon terugplaatsen.

Rolluiken verwijderen en terug hangen na renovatie

Binnenkort gaat de woningbouwvereniging een renovatie starten van mijn huurwoning. Ik wil daarom 6 rolluiken laten verwijderen en na de renovatie terug laten plaatsen. Het gaat om 2 elektrisch bedienbare rolluiken en 4 handbediende. De woningbouwvereniging biedt ook aan om dit voor de huurders te verzorgen, maar ik ben enorm geschrokken van hun woeste prijsopgave. Ik ontvang graag uw offerte. Er zijn hier overigens in de buurt meerdere huurders die dergelijke klussen hebben.

Rolluiken en rolgordijnen verwijderen

Ik wil graag de rolluiken en rolgordijnen eraf laten halen i.v.m. het plaatsen van nieuwe kozijnen. De firma die de kozijnen komt monteren doet dit niet. Het moet voor 28 oktober gedaan zijn.

Rolluiken demonteren en verwijderen

Er dienen 2 rolluiken op de eerste verdieping gedemonteerd en verwijderd worden.

Rolluiken van de muur verwijderen

Ik wil drie rolluiken op de eerste verdieping van een woning laten verwijderen. Het zijn rolluiken van 1,60 meter breed en deze zitten op de bakstenen buitenmuur gemonteerd. De rolluiken moeten daarna weer opgehangen worden in mijn nieuwe woning. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Rolluiken verwijderen en elders terug plaatsen

Rolluiken eraf halen en in Zaandam ophangen. Het zijn twee rolluiken, elektrisch bediend. Graag zo snel mogelijk doen.