Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rolluik repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rolluik repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rolluik repareren

Band van rolluik repareren

Op de zolderverdieping is de rolluikband losgeraakt en wil dit laten repareren. Rolluik is open en gaat nu niet meer dicht. Reacties graag via email en niet telefonisch .

Rolluik met kortsluiting repareren

Wij hebben kortsluiting aan ons rolluik gekregen doordat er een emmertje onder lag tijdens het sluiten. Graag willen wij het rolluik gerepareerd hebben.

Rolluik repareren

Mijn roluik is door harde windstoten uit de zijgeleiders gegaan

Kapot rolluik repareren

Rolluik slaapkamer boven doet het niet meer,gaat niet meer omhoog en naar beneden.

Lint van het rolluik laten repareren

Lint rolluik gebroken begane grond achterraam kamer

Gebroken band van rolluik repareren

Band van zonwering vervangen. De band van onze zonnewering op de bovenverdieping is gebroken waardoor het niet meer opgehaald kan worden. De uiteinden van de band zijn in de oprolkastjes geschoten. Dit zonnescherm wordt van binnenuit handmatig bediend. Verder heb ik een klein zonnescherm dat niet meer goed naar beneden en boven glijdt. Ik ontvang graag een offerte voor beide reparaties.

Reparatie van een rolluik

Ons rolluik is door de storm in zijn geheel van de 1e etage naar beneden gevallen. Het betreft een handmatig bediend rolluik van 2,44 m breed en ongeveer 1,80m hoog (geschat). De ophanging is afgebroken, de bak is gedeukt en aan de zijkanten kapot en de lamellen zijn gedeukt en beschadigt. Wat zou het kosten om dit te repareren en is dat uberhaupt de moeite waard?

Rolluik repareren

We hebben een rolluik dat niet vanzelf naar beneden rolt. Als we het helpen tot over de helft dan rolt het goed tot beneden. Het bevind zich op begane grond en kan met een ladder goed berijkbaar zijn, of van binnen.

Reparatie van een rolluik

Ik wil graag een rolluik laten repareren. Het rolluik gaat niet meer omhoog of omlaag. Waarschijnlijk komt dit doordat het koord niet meer heel is. (zie foto). Graag ontvang ik een offerte van de (geschatte) kosten om het rolluik weer werkend te maken. Het zou prettig zijn als u ook zou kunnen aangeven binnen welke termijn dit gerepareerd kan worden.

Reparatie van een rolluik

Ik wil 1 rolluik laten repareren. Ik krijg deze niet meer open. Het lint is gebroken, denk ik. Het gaat om een raam op de 1e verdieping. Spoed alstublieft.