Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rolluik repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rolluik repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rolluik repareren

Rolluik repareren

We hebben een rolluik dat niet vanzelf naar beneden rolt. Als we het helpen tot over de helft dan rolt het goed tot beneden. Het bevind zich op begane grond en kan met een ladder goed berijkbaar zijn, of van binnen.

Reparatie van een rolluik

Ik wil graag een rolluik laten repareren. Het rolluik gaat niet meer omhoog of omlaag. Waarschijnlijk komt dit doordat het koord niet meer heel is. (zie foto). Graag ontvang ik een offerte van de (geschatte) kosten om het rolluik weer werkend te maken. Het zou prettig zijn als u ook zou kunnen aangeven binnen welke termijn dit gerepareerd kan worden.

Reparatie van een rolluik

Ik wil 1 rolluik laten repareren. Ik krijg deze niet meer open. Het lint is gebroken, denk ik. Het gaat om een raam op de 1e verdieping. Spoed alstublieft.

Rolluik repareren

Het touw van de rolluik in een kamer is geknapt en de band opwinder is kapot, dit zou ik graag vervangen willen hebben. Voor andere drie kamers wil ik gewoon de touw varanderen. In total 4 keer touw vervangen. Kunt u aub een offertje versturen?

Rolluik repareren

Motor hoor je wel draaien maar hij haalt het rolluik niet meer omhoog. Het rolluik is ongeveer 220b bij 250l.

Lint van rolluik laten repareren

Bij 1 van mijn rolluiken is het lint geknapt, deze wil ik laten vervangen. Daarnaast wil ik bij een ander rolluik ook het lint laten vervangen als voorzorgsmaatregel. Totaal dus 2 linten vervangen.

Rolluik repareren

Het touw is geknapt en de band opwinder is kapot, dit zou ik graag vervangen willen hebben

Kapot rolluik repareren

Bij mij gaat de rolluik niet meer open . Ik hoor de motor wel draaien . Gister wilde ik de rolluik open maken, eerst bewegde zich niets, dan knalde de rolluuik naar onder graag op korte termijn, kan n niet naar buiten kijken

Rolluiken repareren

Ik heb reparaties aan 2 rolluiken: - vervangen lint rolluik op bovenverdieping - herstellen ingedeukte rolluik op beneden verdieping. Omdat het raam naar buiten opent kan ik hier niet bij.

Optrekband van het rolluik repareren

Mijn optrekband van mijn rolluik eerste verdieping slaapkamer is afgebroken. Wat kost het om deze te maken? Hoeft alleen een nieuwe band erin denk ik.