Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Roljaloezie ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: roljaloezie ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: roljaloezie ophangen

Roljaloezie ophangen

Wij hebben een roljaloezie op maat laten maken bij Praxis. Het ophangen hiervan blijkt voor ons lastiger dan verwacht. Aangezien het een ouder huis is, is niets recht. En we ontberen ook de juiste hulpmiddelen. We hebben al een aantal keer opnieuw geboord, maar krijgen het niet voor elkaar. Vandaar de vraag of iemand ons hierin kan helpen.

Roljaloezie ophangen

Ik zoek een vakman die voor mij een rol jaloezie kan ophangen. Afmeting is 137.5 x 220 cm.

Roljaloezie ophangen

Ik wil graag een roljaloezie in mijn woonkamer opgehangen en op maat gemaakt hebben.

Ophangen van gordijnrails

Ik wil graag 9 stuks gordijnrail ophangen, 1 roljaloezie en 1 rolgordijn.

Roljaloezie laten ophangen

Graag wil ik een roljaloezie in de keuken laten ophangen. En graag de mogelijkheid voor het ophangen van 1 tot 4 lampen.

Roljaloezie opmeten en ophangen

Ik wil heb 6 ramen daarvoor wil een een roljaloezie. Kleur staal.

Roljaloezieën opmeten, inkorten en ophangen

Ik zoek iemand voor 2 keer een roljaloezie opmeten, inkorten en ophangen.

Roljaloezie ophangen

Graag de oude roljaloezieën weghalen inclusief de bevestigingen en graag de nieuwe ophangen. Het zijn drie stuks van 86 cm breed. De nieuwe zijn nog niet in huis, ze worden op maat gemaakt door Gamma. Over drie tot vier weken zijn ze klaar.

GAMMA roljaloezieën ophangen

Ik heb 2 roljaloezieën van Gamma, deze zou ik graag gemonteerd willen hebben. Het gaat om: - GAMMA roljaloezie lichtdoorlatend 4313 grijs 180x160 cm; - GAMMA roljaloezie lichtdoorlatend 4313 grijs 90x160 cm.

Roljaloezie ophangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten ophangen van 1 roljaloezie (hoeft niet meer op maat gemaakt te worden) en 4 of 5 lampen (elektra zit allemaal op de goede plek).