Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Roljaloezieën laten inmeten en monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: roljaloezieën laten inmeten en monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: roljaloezieën laten inmeten en monteren

Roljaloezieën inmeten

Het gaat om het opmeten van 2 ramen zodat er twee roljaloezieën kunnen worden ophangen.

Roljaloezieën laten inmeten en monteren

Ik wil graag 5 roljaloezieen laten ophangen. En laten opmeten.

Roljaloezieën inmeten en ophangen

Ik wil twee rol jaloezieen laten inmeten en ophangen.

Inmeten en monteren van roljaloezieën

Ik heb een woning met 3 verdieping, dit huis moet in gemeten worden voor een offerte voor jaloezieën. Gaat om verduisterende roljaloezieën die ik geplaatst wil hebben op alle verdiepingen.

Raamdecoratie laten inmeten en monteren

Graag wil ik roljaloezieën en gordijnen laten inmeten en monteren in mijn nieuwe woning. Het betreft een 4-kamer appartement. Ik weet op dit moment niet om hoeveel ramen het gaat, maar dat kan ik bij contact doorgeven.

Roljaloezieën op maat inmeten en ophangen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: - Inmeten van 4 roljaloezieën op maat. - Montage van 4 roljaloeziëen op maat. Het betreft drie ramen in de woonkamer en één raam op de overloop. Afmetingen om en nabij: 1. 200 x 180 centimeter (bxh). 2. 110 x 80 centimeter (bxh). 3. 110 x 80 centimeter (bxh). 4. 120 x 115 centimeter (bxh). De roljaloeziëen worden op maat besteld bij gamma. Graag de offerte aanvraag voor het inmeten + montage .

Roljaloezieën en lamellengordijn inmeten en ophangen

Inmeten, 2 of 3 rol jaloezieën, ophangen en 1 lamellen gordijn ophangen.

Roljaloezieën inmeten en monteren

Ik wil graag een offerte voor het inmeten van 6 kozijnen & monteren van 6 stuks roljaloezieën.

Inmeten en ophangen van roljaloezieën

Ik wil een aantal rol jaloezieën laten inmeten, maximaal 5 stuks, 3 ramen, 2 deuren, en laten monteren nadat ik ze besteld heb.

Roljaloezieën opmeten en laten plaatsen

Wij zouden graag voor onze woonkamer zowel voor als achter roljaloezieën willen laten plaatsen. Er is een groot voorraam en achter twee kleinere ramen en openslaande deuren. Graag zouden wij het willen laten inmeten en bevestigen door jullie laten doen. Hoop u zo voldoende geïnformeerd te hebben.