Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rolhordeuren plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rolhordeuren plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rolhordeuren plaatsen

Hordeuren plaatsen in kunststof kozijnen

Graag zou ik een offerte willen hebben voor het monteren van 1 a 2 hordeuren op de begane grond. Bij voorkeur rolhordeuren. Aan de binnenzijde van de deuren. Het moet wel een stevige hordeur moet zijn aangezien er altijd wind op staat.

Rolhordeuren plaatsen

Ik wil graag 2 hordeuren (circa 1 meter breed en twee meter hoog) plaatsen. Een in de woonkamer en een in de slaapkamer. Wat gaat dat kosten als u ze monteert en wat gaat het kosten als u ze levert en monteert?

Rolhordeur plaatsen

Ik zou graag 2 offertes ontvangen voor het plaatsen van 2 plissé rolhordeuren. Het gaat 2 keer om een enkele deur die naar buiten opent.

Horren monteren

Graag laat ik die rolhordeuren monteren. Deze heb ik nog niet aangeschaft. Ik wil deze kopen bij gamma en laten plaatsen door Gamma. De afmetingen van de deuren/kozijnen zijn als volgt: 1. Rolhordeur voor deur 90 x rolhordeur voor deur 100 x rolhor voor raam 90 x 120. Graag ontvang ik een kostenspecificatie en data waarop het eventuele indicatie van beschikbaarheid van specialist.

Bruynzeel rolhordeuren plaatsen

Ik koop 2 bruynzeel 900 hordeuren, wat kost het monteren?

Deuropening opmeten en deurhor plaatsen

Ik wil een rolhordeur laten plaatsen in de deuropening van de woonkamer naar het balkon. Ik heb houten kozijnen. Ik heb nog geen rolhordeur gekocht. De deuropening heeft waarschijnlijk een afwijkende maat. Ik bekeek de rolhordeuren online, deze hadden niet dezelfde maat als mijn deuropening. Wellicht moet het een en ander dus op maat gemaakt worden. Graag zou ik advies en een offerte ontvangen hierover.

Dubbel hordeur plaatsen bij openslaande deuren

Wij zijn van plan om 2 rolhordeuren (van Bruynzeel) voor de dubbele openslaande deuren te plaatsen. We zien het niet echt zitten om ze zelf in te korten en willen het dus laten doen. De hordeur is 2,29 m hoog en de binnenmaat van de deur is 2,26 m dus deze moet iets worden ingekort. Kunt u aangeven wat dit ongeveer gaat kosten.

Muggenhorren plaatsen in het gehele huis

Wij willen alle kiep-kantel ramen voorzien van oprolbare (muggen)horren. Plus rolhordeuren voor onze openslaande deuren. Het inmeten en installeren van horren besteden wij graag uit. Het gaat om 5 ramen en dubbele openslaande deuren. Alle kozijnen zijn van kunststof.

Verticale rolhordeuren plaatsen

Wij willen graag twee verticale rolhordeuren laten plaatsen van het merk Bruynzeel. Eén rolhordeur heeft een standaard breedtemaat, de andere heeft een breedte voor twee tuindeuren van 114 cm breed en 213,5 cm hoog. Wij ontvangen graag een prijsindicatie voor de montage.

Plisse hordeur monteren

Ik wil twee Plisse hordeuren laten plaatsen, welke ik dan ook bij jullie zal kopen. Uiteraard zou ik dan graag willen dat het opgemeten en geplaatst word. Zelf heb ik twee linker handen, vandaar! Heel graag verneem ik wat dit zou gaan kosten. Incl. De goedkopere rolhordeuren (Plisse).