Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rolhordeuren monteren in houten kozijnen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rolhordeuren monteren in houten kozijnen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rolhordeuren monteren in houten kozijnen

Horren monteren

Graag laat ik die rolhordeuren monteren. Deze heb ik nog niet aangeschaft. Ik wil deze kopen bij gamma en laten plaatsen door Gamma. De afmetingen van de deuren/kozijnen zijn als volgt: 1. Rolhordeur voor deur 90 x rolhordeur voor deur 100 x rolhor voor raam 90 x 120. Graag ontvang ik een kostenspecificatie en data waarop het eventuele indicatie van beschikbaarheid van specialist.

Rolhordeuren monteren in houten kozijnen

Ik heb 2 Bruynzeel rolhordeuren gekocht en wil graag weten wat hiervoor de montagekosten zijn.

Bruynzeel rolhordeuren plaatsen

Ik koop 2 bruynzeel 900 hordeuren, wat kost het monteren?

Plisse hordeur monteren

Ik wil twee Plisse hordeuren laten plaatsen, welke ik dan ook bij jullie zal kopen. Uiteraard zou ik dan graag willen dat het opgemeten en geplaatst word. Zelf heb ik twee linker handen, vandaar! Heel graag verneem ik wat dit zou gaan kosten. Incl. De goedkopere rolhordeuren (Plisse).

Kleine klussen

Een tweetal gazen rolhordeuren sluiten niet helemaal goed meer / zijn er uit. Tevens het monteren van een gordijnrails voor overgordijnen. Het zijn twee kleine klussen. OPMERKING INTERN: Klanten zijn op leeftijd (man en vrouw in de 80 jaar) en beschikken niet over internet. Om die reden moet u als vakman contact opnemen bij interesse. Graag, hoe klein ook, factuurtje sturen zodat ze kunnen betalen. Hoeft de klant niet met geld over straat.