Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rolgordijnen ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rolgordijnen ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rolgordijnen ophangen

Klussen in huis

Ik wil graag een aantal klussen in huis laten doen. Gordijnrails 3. 75 m in de woonkamer, twee rolgordijnen laten ophangen en isra punt verlengen naar meterkast.

Rolgordijnen inmeten en monteren

Ik wil de rolgordijnen in de woonkamer opmeten, bestellen en ophangen.

Maatwerk rolgordijnen in metalen cassette ophangen

Ik laat graag 3 maatwerk-rolgordijnen in een metalen cassette ophangen. Ze zijn elk 185 cm breed en moeten voor het raam tegen de muur worden bevestigd, zoals dat heet 'op de dag'. Ik kan zelf meehelpen waar nodig. Ik hoor graag wie hier op korte termijn tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Rolgordijnen ophangen

Ik bestel deze week 8 rolgordijnen bij Praxis. Deze wil de klant graag laten monteren.

Rolgordijnen opmeten en ophangen

Ik wil graag een globale prijs voor het inmeten en plaatsen van 3 brede rolgordijnen 1.50 x 1.60 meter (2 maal) en 1.50 x 1.75 meter (1 maal) of 0.50 x 1.60 meter (4 maal) en 0.60 x 1.75 meter (2 maal) ligt aan wat het mooiste staat. Ik heb nog geen materialen aangeschaft.

Rolgordijnen en vensterbank monteren

Ik heb een paar klussen die ik wil laten uitvoeren: Ik wil 3 rolgordijnen laten inkorten en ophangen op 1 adres en ik wil een vensterbank laten plaatsen. Materialen zijn aanwezig.

Diverse montageklussen in huis

Ik wil een aantal montageklussen laten uitvoeren: het gaat om het ophangen van een televisie en 4 boekenplanken, monteren van een IKEA-kast, monteren van 2 rolgordijnen en ophangen van een lamp. Ik hoor graag vooraf wat hiervoor uw prijsindicatie is.

Rolgordijnen ophangen

Rolgordijnen ophangen op slaapkamers. Zo snel mogelijk rolgordijnen zijn al in huis.

Ophangen rolgordijnen

Ik wil 2 rolgordijnen laten ophangen

Rolgordijnen ophangen

Ik wil 4 rolgordijnen laten ophangen aan binnenzijde in raampartij. Alles moet nog ingemeten worden. Er is pas geleden geschilderd dus ik wil niet dat er schade komt aan de muur.