Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rolgordijnen ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rolgordijnen ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rolgordijnen ophangen

Rolgordijnen ophangen

Rolgordijnen ophangen op slaapkamers. Zo snel mogelijk rolgordijnen zijn al in huis.

Ophangen rolgordijnen

Ik wil 2 rolgordijnen laten ophangen

Rolgordijnen ophangen

Ik wil 4 rolgordijnen laten ophangen aan binnenzijde in raampartij. Alles moet nog ingemeten worden. Er is pas geleden geschilderd dus ik wil niet dat er schade komt aan de muur.

Rolgordijnen op maat maken en monteren

Ik laat graag 3 rolgordijnen op maat maken en ophangen. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave.

Ophangen van rolgordijnen

Ik heb twee nieuwe rolgordijnen voor mijn schuifpui gekocht. Deze moeten beiden in de breedte versmald worden. De gordijnen moeten op de houten pui worden gemonteerd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Gordijnen en jaloezieën inmeten

Ik wil graag voor 6 ramen boven en 3 ramen beneden gordijnen bestellen. Deze wil ik graag ingemeten hebben. Boven gaat het om rolgordijnen en beneden om houten/pvc jaloezieën 50 mm. Optioneel ook het ophangen van de rolgordijnen en jaloezieën.

Rolgordijnen ophangen

Ik wil voor 4 ramen rolgordijnen laten ophangen

Rolgordijnen opmeten en ophangen

Ik wil 5 rolgordijnen laten opmeten en daarna ophangen inclusief rails.

Opmeten van rolgordijnen

Ik wil graag 2 ramen (4 meter x 2,5 meter) en een deur (1 meter x 2,5 meter) laten opmeten voor het plaatsen van een rolgordijn. Opmeten en later ophangen.

Rolgordijnen inkorten en ophangen

We gaan verhuizen en willen graag vijf rolgordijnen kopen die momenteel in de aanbieding zijn bij Praxis. We zouden de rolgordijnen graag door een klusjesman in de breedte laten inkorten zodat deze in de ramen passen. Monteren kunnen we in principe zelf, maar we zouden ook daar een offerte voor willen. Apart van het inkorten. Aangezien de actie loopt tot en met zondag, zouden we graag snel reactie ontvangen.