Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rolgordijnen op maat maken en monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rolgordijnen op maat maken en monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rolgordijnen op maat maken en monteren

Gordijnen en rolgordijnen inmeten, op maat maken en monteren

Ik ga over 2 weken verhuizen en we willen in onze nieuwe woning alle raamdecoratie door een vakman laten inmeten, op maat laten maken en laten monteren. We willen voor 2 ramen rolgordijnen en voor alle andere ramen gordijnen. We maken graag snel een afspraak.

Op maat gemaakte rolgordijnen monteren

Omdat de gordijnen al op maat zijn gemaakt en voor twee van de drie gordijnen de (oude) steunen ook al zijn gemonteerd lijkt het mij niet veel werk: ik schat een half uurtje of minder. Daarom vind ik de standaard montageprijs (€149,-) nogal aan de hoge kant en vraag ik me af of dit klusje voor minder kan en liefst zo spoedig als mogelijk.

Rolgordijnen op maat maken en monteren

Ik laat graag 3 rolgordijnen op maat maken en ophangen. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave.

Diverse klussen in huis

Ik wil een aantal zaken in mijn huis laten monteren. Het betreft ophangen twee lampen, plaatsen deurkruk, monteren/ plaatsen verduistering rolgordijnen (Velux) op twee dakramen en monteren/ plaatsen houten jaloezie op slaapkamer. Alles is op maat gemaakt. Alle kozijnen zijn van hout. De materialen zijn al aangeschaft.

Rolgordijnen ophangen

Ik wil graag 4 rolgordijnen laten ophangen. Ik ga deze op maat bestellen, dus gaat alleen om ophangen.

Rolgordijnen op maat maken en plaatsen

Ik heb drie ramen waarvoor ik rolgordijnen heb gekocht bij Jysk. Deze moeten nog op maat worden gemaakt en daarna worden opgehangen in de dag. Ik had er 6, 3 zijn er inmiddels al gedaan maar deze persoon heeft geen tijd meer om de rest af te maken.

Rolgordijntjes ophangen

Drie rolgordijntjes ophangen. De rolgordijnen zijn breed 100 cm en lang 175 cm. Ik ga ze bij Praxis bestellen. Ze zijn dan al op maat gemaakt als u ze ophangt.

Rolgordijnen monteren

Ik wil twee rolgordijnen laten monteren, zij worden op een plank aan het plafond geplaatst. De maten zijn 90 cm en 120 cm. De houten plank is op het beton bevestigd. De rolgordijnen zijn op maat en zijn al in huis. Wat kost het om de rolgordijnen op te hangen?

Rolgordijnen inmeten en later ophangen

Als ik bij u rolgordijnen op maat bestel, is het dan mogelijk dat jullie de maat op nemen en na levering de rol gordijnen ophangen? Het gaat om 5 gordijnen. Ze moeten op de houten sponningen gemonteerd worden. Wat kost dit?

Rolgordijnen vervangen

Ik wil 2 rolgordijnen laten ophangen. Ze zijn al op maat. De oude rolgordijnen en de nieuwe ophangen. In een houten sponning.

Partners

Partners van Casius