Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rolgordijnen inkorten en ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rolgordijnen inkorten en ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rolgordijnen inkorten en ophangen

Klussen in huis

Ik wil 2 rolgordijnen laten inkorten en ophangen.

Rolgordijnen inkorten en monteren

Een drietal rolgordijnen inkorten en monteren. Enkel de breedte dient aangepast te worden.

Rolgordijnen ophangen en inkorten

Graag 3 rolgordijnen ophangen en op maat maken. Betreft een serre met in een schuine hoek geplaatste ramen.

Rolgordijnen inkorten en ophangen

Het betreft in totaal 4 rolgordijnen waarvan 3 met de huidige maten: 1,2 meter x 1,75 meter 1 daarvan heeft de huidige afmetingen 2 x 1,75 meter. De afmetingen die ik nodig heb: 3x 1,1 meter breed x 1,75 meter lang 1x 1,9 meter breed x 1,75 meter lang Ze zijn al in huis. Graag hoor ik van u.

Rolgordijnen en vensterbank monteren

Ik heb een paar klussen die ik wil laten uitvoeren: Ik wil 3 rolgordijnen laten inkorten en ophangen op 1 adres en ik wil een vensterbank laten plaatsen. Materialen zijn aanwezig.

Rolgordijnen inkorten en ophangen

We gaan verhuizen en willen graag vijf rolgordijnen kopen die momenteel in de aanbieding zijn bij Praxis. We zouden de rolgordijnen graag door een klusjesman in de breedte laten inkorten zodat deze in de ramen passen. Monteren kunnen we in principe zelf, maar we zouden ook daar een offerte voor willen. Apart van het inkorten. Aangezien de actie loopt tot en met zondag, zouden we graag snel reactie ontvangen.

Rolgordijn inkorten en monteren

Dag, we gaan verhuizen. Hebben mooie kant en klare rolgordijnen gezien bij praxis die nog ingekort moeten worden in de breedte en evt. Ook gemonteerd moeten worden. We vroegen ons af wat het kost om 5 rolgordijnen in te korten en apart evt. Het monteren.

Duorolgordijnen inkorten en ophangen

We hebben 2 duo rolgordijnen van 160 cm breed en we willen ze inkorten naar 153 cm en verder ophangen. Graag reactie liever via email.

Ophangen rolgordijnen in de slaapkamer

Twee rolgordijnen in de breedte iets inkorten. Een raamhor en een deurhor. Wat kost het om dit te laten doen? Wij kopen ze zelf bij de Gamma bouwmarkt (Rotterdam of Capelle al naar gelang van de voorraad). Er is geen haast mee maar we willen wel graag nu een prijsopgave van u.

Duo rolgordijnen inkorten en ophangen

Ik wil graag iemand in Nijmegen die voor ons kan 2 duo rolgordijnen inkorten en ophangen en verder 3 raamrolgordijnen ophangen.

Partners

Partners van Casius