Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rolgordijnen gehele woning plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rolgordijnen gehele woning plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rolgordijnen gehele woning plaatsen

Rolgordijnen gehele woning plaatsen

Ik zoek een klusjesman die 6 kozijnen kan meten ten behoeve van rolgordijnen en deze vervolgens ook kan plaatsen.

Rolgordijnen inmeten en ophangen

Ik wil in de gehele woning (appartement) rolgordijnen in laten meten en laten ophangen (woonkamer, keuken en slaapkamer)

Raamdecoratie opmeten en monteren

Raamdecoratie opmeten en monteren in gehele huis: - op de benedenverdieping raam achter jaloezieën met mogelijk overgordijnen - een raam voor: een rolgordijn Op de bovenverdieping twee rolgordijnen voor dakramen en in één kamer een gordijn + rails met bocht. Het rolgordijn voor het dakraam is wel al gekocht en moet alleen opgehangen worden.

Woonkamer opknappen

Gaarne zou ik mijn woonkamer met open keuken laten behangen en witten. Er zitten enkele gaten in het plafond van de oude gordijnrails die ik graag zou willen laten dichten. De kamer is ongeveer 6 x 5 meter. Er zit nu ook behang op de wanden. Het plafond is bewerkt met granol. Daarbij wil ik twee rolgordijnen laten vervangen en een geultje laten aanbrengen om een waterleiding die gedeeltelijk door mijn open keuken loopt. Voor mij is essentieel dat ik niet mijn gehele woonkamer hoef leeg te maken, maar mijn spullen bijvoorbeeld naar het midden kan schuiven.

Diverse klussen in en om het huis

Ik ben op zoek naar een klusjesman voor mensen met een kleine beurs. Er moeten 4 kleine rolgordijnen worden opgehangen in de woonkamer. Een uitrolbaar windscherm worden geplaatst op mijn terras. En afhankelijk van de kosten ook een tuinhek van de voortuin worden geschuurd en opnieuw in de lak gezet. Dit hek staat rondom mijn gehele voortuin. Graag zou ik willen weten hoe snel dit kan gebeuren en wat de geschatte kosten zijn. Door mijn spierreuma kan ik steeds minder zélf doen en ben afhankelijk van betaalbare hulp. Alle materialen heb ik al in huis.

Verven gehele benedenverdieping incl. ...

Verven gehele benedenverdieping incl. plafonds, en incl. bijkeuken, aanbrengen van plinten benedenverdieping, schilderen voordeur en 2 kozijnen, ophangen 4 rolgordijnen, aanleggen van 3 lichtschakelaars, verwijderen behang en aanbrengen nieuw behang, en schilderen hiervan, in 3 slaapkamers op 1e verdieping.