Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rolgordijnen voor dakramen monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rolgordijnen voor dakramen monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rolgordijnen voor dakramen monteren

Velux rolgordijnen ophangen

Ik wil 2 Velux rolgordijnen ophangen aan mijn dakraam, maar weet niet hoe dit moet. Hoeveel kost het om hier hulp voor in te huren? De dakramen zijn 1 bij 1 meter.

Rolgordijnen voor dakramen monteren

Graag ophangen van 2 Velux Gamma rolgordijnen. Ggl uk08. Wat gaat dat kosten?

Inmeten en monteren van shutters, rolgordijnen en horren

Ik wil voor de achterste schuifpui die bestaat uit een deur van 90 x 220 cm, en ramen tot op de grond waarvan 1 een kiep/tuimelraam is (200 x 220), shutters laten inmeten en monteren. De shutters moeten daarna op maat gemaakt worden en wil ik bij gamma bestellen. Graag zou ik willen weten wat dat gaat om dit te laten doen. Ook heb ik boven twee Velux dakramen waarvoor ik rolgordijnen en horren wil laten opmeten en plaatsen. Graag ontvang ik hiervoor offertes. Met vriendelijke groet,

Dakramen pkaatsen

Ik wil 3 dakramen plaatsen in nieuwbouwwoning. Van de 3 dakramen weet ik de afmeting van 1 dakraam. Dat is 1,14 bij 1,18. Op gamma staat alleen de prijs van een dakraam vermeld zonder de prijzen van de extra werkzaamheden. Ik wil graag hiervan de prijzen weten: Exclusief: Aftimmeren/schilderen Aanpassen/bevestigen van (dak)pannen Afvoeren van vrijkomende materialen De montage van bijpassende rolgordijnen Overige extra bewerkingen zoals het aanpassen van gordingen en/of het aanbrengen van ravelingen De montage van combinatie- en balkondakramen Deze handelingen kunnen indien gewenst wel door het klusbedrijf worden uitgevoerd, maar dergelijke werkzaamheden zijn niet in de montageprijs inbegrepen en dient u bij het maken van de montageafspraak kenbaar te maken.

Diverse klussen in huis

Ik wil een aantal zaken in mijn huis laten monteren. Het betreft ophangen twee lampen, plaatsen deurkruk, monteren/ plaatsen verduistering rolgordijnen (Velux) op twee dakramen en monteren/ plaatsen houten jaloezie op slaapkamer. Alles is op maat gemaakt. Alle kozijnen zijn van hout. De materialen zijn al aangeschaft.

Rolgordijnen voor Velux dakramen monteren

Een monteur gezocht voor het monteren van twee nieuwe Velux dakraam rolgordijnen gekocht bij ITZALA dakraamgordijn. Nl. Het betreft venster GGL 606. Breedte: 97 cm, lengte 94 cm. Montage instructie is aanwezig. VELUX Jaloezie - handbediend Regel de lichtinval Product ID PAL S06 7001S Venster GGL 606 Bediening Regelbalk Kleurx 127. 80 = 255,60 Graag ontvang ik voor de klus een prijsopgaaf per email.

Raamdecoratie opmeten en monteren

Raamdecoratie opmeten en monteren in gehele huis: - op de benedenverdieping raam achter jaloezieën met mogelijk overgordijnen - een raam voor: een rolgordijn Op de bovenverdieping twee rolgordijnen voor dakramen en in één kamer een gordijn + rails met bocht. Het rolgordijn voor het dakraam is wel al gekocht en moet alleen opgehangen worden.

Rolhor en rolgordijn bij dakramen plaatsen

Ik wil 2 rolgordijnen geplaatst hebben aan een dakraam: afmeting 62 cm breed en 125 cm hoog. De rolgordijnen moet ik nog kopen bij Praxis. En 2 rolhorren aan de dakraam : afmeting 80 cm breed en 142 hoog. De rolhorren heb ik gekocht bij Praxis van Bruynzeel, 700 serie : afmeting 83 cm breed en 155 cm hoog.

Rolgordijn voor dakraam plaatsen

Ik wil graag voor twee dakramen rolgordijnen laten plaatsen. De rolgordijnen hoeven niet op maat gemaakt te worden. Er hangen nu geen rolgordijnen. Ik heb de rolgordijnen al gekocht.

Doucheset vervangen, horren en rolgordijnen plaatsen

Betreft het vervangen van de douchekraan, gijstang en douchekop. Tevens wel ik graag graag horren en rolgordijnen voor een tweetal Velux dakramen laten plaatsen. Deze zijn waarschijnlijk al op maat gemaakt. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.