Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rolgordijn monteren bij een Velux dakraam? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rolgordijn monteren bij een Velux dakraam. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rolgordijn monteren bij een Velux dakraam

Inmeten en monteren van een rolgordijn

Ik ben op zoek naar een vakman die in onze keuken een rolgordijn van ongeveer 2 meter breed kan inmeten en na aflevering door Gamma kan monteren. Ik heb geen mailadres, ik wil graag telefonisch contact voor een afspraak en prijsindicatie.

Rolgordijn op maat maken en monteren en lampen ophangen

Ik zoek een vakman die voor mij 4 of 5 lampen wil ophangen in mijn flat en een rolgordijn op maat wil maken en monteren. Alle materialen zijn al aanwezig. Ik hoor graag wij hier even tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Rolgordijn monteren bij een Velux dakraam

Wij hebben een verduisteringsrolgordijn gekocht en laten dat graag monteren in een Velux dakraam. Alle materialen zijn hier al aanwezig en we zoeken nu een vakman die hier tijd voor heeft. Ik hoor graag vooraf even wat de montagekosten zijn.

Dubbel rolgordijn inmeten en monteren

Ik wil graag een dubbele rolgordijn laten plaatsten voor het keukenraam en deze wil ik door jullie laten opmeten en monteren.

Rolgordijn ophangen in een Velux dakraam

Betreft het monteren van een standaard rolgordijn voor een voor dakraam. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Rolgordijn inkorten en monteren

Dag, we gaan verhuizen. Hebben mooie kant en klare rolgordijnen gezien bij praxis die nog ingekort moeten worden in de breedte en evt. Ook gemonteerd moeten worden. We vroegen ons af wat het kost om 5 rolgordijnen in te korten en apart evt. Het monteren.

Rolgordijn inmeten en ophangen

Ik wil bij Gamma rolgordijnen gaan kopen voor een raam van ongeveer 200 x 200 cm. Ik zoek nu een vakman die het rolgordijn hier goed kan komen inmeten en het na levering ook kan monteren. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave voor deze werkzaamheden.

Rolgordijnen ophangen

Betreft een monteren van horizontale lamellen. Deze is nu 2,5 meter breed en moet 2,46 meter breed worden. Aan alle bij de kanten moet er 2 cm van af. Deze moet in een houten kozijn worden gemonteerd, tevens het oude rolgordijn verwijderen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Rolgordijn opnieuw monteren

Mijn rolgordijn is naar beneden gevallen svp nakijken hangt al weer

Horren plaatsen in huis

5x rolhor plaatsen 85x140 cm. In de dag monteren. De aanwezige vouwgordijnen iets naar voren plaatsen zodat de hor erachter komt. 2x Velux dakraam rolhor plaatsen GGL m04 en GGL s06. 1x Velux dakraam rolgordijn plaatsen GGL m04. Bij voorkeur in de middag of avond bellen voor een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius