Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reservoir plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reservoir plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reservoir plaatsen

Klus waterschade in 2 badkamers

Vanwege lekkage in mijn twee badkamers, zou ik graag wat kitten en opnieuw tegels laten plaatsen. Ook zou ik in beide badkamers de muren weer glad laten maken, het gaat om ongeveer een stuk van 20-30 centimeter vanaf de grond omhoog. Bij een van mijn badkamers is de inbouw reservoir van het toilet gaan lekken. Dit wil ik laten bekijken en oplossen en de wand laten betegelen. Bij de andere badkamer is de wand nat geworden, doordat de afvoer niet goed gekit is en de tegels niet goed gevoegd. Hier zij ook een aantal tegels los die ik opnieuw wil laten betegelen. Dit zou ik graag willen laten bekijken en laten oplossen.

Reservoir plaatsen

Ik wil een nieuw reservoir laten plaatsen omdat die van ons doorloopt. Dus de oude moet weggehaald worden en een nieuwe plaatsen.

Sanitair plaatsen en houten omheining maken

Plaatsen wastafel en meubel, nieuw reservoir voor de toilet, nieuwe douche kraan en omheining van hout maken, 50 cm lang en 10 cm breedt

Badkamer slopen

Het betreft sloopwerkzaamheden uitvoeren. Het gaat om het verwijderen van de oude tegels, het sanitair, de wc pot en kranen én eventueel leidingen vervangen. Toilet reservoir plaatsen. Cement storten in de badkamer om de vloer op te hogen. De oppervlakte van de badkamer is 4 vierkante meter, de oppervlakte van de wc is 1,5 vierkante meter.

Toilet reservoir monteren

Ik wil een toilet water reservoir laten plaatsen

Renovatie van toilet

Ik wil mijn toilet laten renoveren. Hiervoor moet o.a. het volgende worden gedaan: Verwijderen oude toilet. Ombouwen oude rioolaansluiting om te passen op de nieuwe wc. Maken ombouw constructie voor toilet. Tegelen ombouw constructie en muren toilet. Plaatsing toilet met inbouw reservoir. Tegelen vloer toilet: oppervlakte ongeveer 1 m2. Het plafond verlagen en verlichting aanpassen. Ventilator met motor plaatsen. Plaatsen van toilet accessoires. Verwijderen van oude wasbak. Plaatsen van toilet meubel. Het toilet en de muurtegels zijn reeds ingekocht.

Plaatsen toilet

Slopen oud toilet incl. afbikken van de tegels. Plaatsen nieuw inbouw reservoir + hang toilet. Opnieuw betegelen wanden toilet. Excl. inbouw reservoir, bedienings paneel, toilet pot en tegels. Incl overige materiaal.

Klussen in en bij chalet

Verschillende klussen op de camping: prioriteit: lekkend reservoir van de wc en dus andere wc plaatsen, in het algemeen willen we kijken naar de mogelijkheden van renovatie voor wc en keuken daar. Onderhoud cv ketel - geen probleem mee maar toe aan een inspectie (maar wel door erkend bedrijf) Terrasje leggen 3 x 4 meter en overkapping plaatsen in de tuin.

Goede morgen, Wij zouden graag een ...

Goede morgen, Wij zouden graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het verbouwen van een toilet. Het zou dan gaan om het plaatsen van een hangende toilet met inbouw reservoir (dus verleggen van de afvoer), wegwerken van leidingen, betegelen van de muren en leggen van vloertegels.

Huidige toilet beneden en boven willen ...

Huidige toilet beneden en boven willen we het oude sanitair vervangen. - Vervangen van huidige toilet pot en water reservoir + fonteintje beneden. - Vervangen toilet pot en water reservoir toilet 1ste verdieping. Werkzaamheden: afvoer oud sanitair, advies keuze passend nieuw sanitair, plaatsen en aansluiten nieuw sanitair in beide toiletruimtes. Sanitair leveren als optie.