Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reparatie scheur in muur en vervanging doucherail? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reparatie scheur in muur en vervanging doucherail. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reparatie scheur in muur en vervanging doucherail

Reparatie scheur in muur en vervanging doucherail

In een muurtje van ongeveer 1 meter breed en 80 cm hoog zit een scheur in het stucwerk van links onder naar rechts boven. Deze scheur wil ik graag laten repareren. Daarnaast zal de doucherail in de badkamer met een hoogte van 56 cm moeten worden vervangen.

Reparatie- en herstelklussen in huis

Op de zolderetage is er in het stucplafond een scheur ontstaan op de rand van het houtwerk aanhechting aan het kozijn. Dit is over de volledige breedte van de slaapkamer, circa 5 meter. Graag willen wij dit gerepareerd en gesausd zien. Daarnaast zijn er wat kleine klussen: - Ophangen van plafondverlichting op de 1e en 2e etage en wat kleine reparaties aan de muur. Deze ook eventueel sausen.

Doek van bestaand spanplafond vervangen

Een van mijn personeelsleden heeft het spanplafond bij een klant beschadigd. Er zit een scheur van ongeveer 30 centimeter in het plafond. Onderzoek wijst uit dat een reparatie aan de scheur niet voldoende zal zijn. Daarom wil ik graag de kosten weten voor het volledig vervangen van het huidige spanplafond van 3.8 x 8 meter groot.

Zonwering repareren

In een van onze markiezen zit een scheur van ca. 20 cm. Wij zouden dit graag gerepareerd hebben. Graag hoor ik van u wat deze reparatie zal gaan kosten. Bij voorbaat

Reparatie scheur schoorsteen en andere klussen

1. Er zit een scheur in de schoorsteen. Die is tijdelijk gerepareerd. De binnenmuur is nog steeds vochtig en ik ben bang voor de balken in het plafond. 2. Daarnaast wat kleine klusjes bij het aanrecht. 3. Inspectie toilet, de vloer werd ineens nat. 4. inspectie kruipruimte straatkant. Er zit nu drainage die de kleilaag onder mijn huis heeft doorboord. Maar als het buiten vochtig is dan ruik je nog steeds grondlucht. Waarschijnlijk moet buitenmuur geïnpregneerd worden. Het zijn allemaal vrij kleine klusjes.

Ik heb eeb uitbouw deels onder het ...

Ik heb eeb uitbouw deels onder het balkon van de bovenbuurman. Na hvige regenval (laatste keer sept2008) heb ik in het uitbouwgedeelte last van lekkage onder het balkon. Het blijkt da er een scheur zit in het balkon over ca 1 meter precies boven de plek waar lekkage vlekken te zien zijn. Omdat het schade is aan de buitenkant van het pand, gaat het om een zaak die door de VVE waarvan ik voorzitter ben moet worden opgelost. Graag wil ik het probleem eerst lten aanschouwen door een expert die ook in staat moet zijn om een voorstel te maken voor de nodige reparatie.