Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reparatie aan plafond en muur na lekkage? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reparatie aan plafond en muur na lekkage. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reparatie aan plafond en muur na lekkage

Reparatie plafond

Wij zoeken iemand die een kleine reparatie aan het plafond kan verrichten. Wij hebben hier een wandje tussenuit gehaald, waardoor nu een stuk openstaat. Benodigdheden hiervoor zelf verzorgen.

Reparatie plafond in stacaravan na lekkage

Tijdens de laatste storm is er door de nok water doorgelekt in onze stacaravan. Hierdoor is het gehele plafond nat geworden en is dit in alle vertrekken door gaan hangen. Uiteindelijk zal de bron van het probleem aangepakt moeten worden dus het dak en/of nok maar ook dient het gehele plafond vervangen te worden!

Stucwerk reparatie op wand en plafond

Het plafond moet gerepareerd worden en op de zijwanden moeten nieuwe gipsplaten aangebracht worden. Het is 2 a 3 dagen werk: 15 gipsplaten aanbrengen, oude eruit en nieuwe erin. De offerte moet eerst goedgekeurd worden door de verzekeraar. Graag een offerte.

Reparatie aan plafond en muur na lekkage

Door lekkage is er waterschade ontstaan aan een plafond en aangrenzende muur. Er moeten 2 gipsplaten in het plafond worden vervangen of hersteld. Dat gaat om ongeveer 155 x 300 cm. De aangrenzende muur moet gewit worden nadat de vochtplekken zijn voorbehandeld. Dat gaat om een stuk van 210 x 450 cm. Ik gebruik uw offerte voor mijn verzekeringsclaim.

Vochtschade door lekkage op het plafond herstellen

Door lekkage dak is plafond van de slaapkamer beschadigd. De afmeting is 4,7 x 3 meter, twee betonplaten. Ik wil graag een offerte wat de reparatie gaat kosten. De lekkage is nog niet verholpen. De verzekeraar moet de offerte goedkeuren.

Doek van bestaand spanplafond vervangen

Een van mijn personeelsleden heeft het spanplafond bij een klant beschadigd. Er zit een scheur van ongeveer 30 centimeter in het plafond. Onderzoek wijst uit dat een reparatie aan de scheur niet voldoende zal zijn. Daarom wil ik graag de kosten weten voor het volledig vervangen van het huidige spanplafond van 3.8 x 8 meter groot.

Verbouw van woonkamer ,keuken en hal

Wij willen graag over het navolgende offertes ontvangen: het spacken of spagtelputz van muur en plafond muren globaal 10x5 meters bij 2. 50 hoogte. Het eventueel slopen van de tegelvloer en het leggen van een laminaatvloer. Klein schilderwerk eventueel reparatie kozijn

Diverse werkzaamheden in en het huis

De werkzaamheden zijn als volgt: - Buitenverlichting wijzigen. 1 lamp met bewegingssensor en 1 lamp met nachtsensor voor en 1 lamp met bewegingssensor opzij plaatsen; - Dakgoot reparatie. De dakgoot sluit niet goed aan waardoor er lekkage ontstaat; - Plafond in bijkeuken vernieuwen met gipsplaten. Het zal gaan om 7 a 8 gipsplaten van 2.20 meter lang.

Stucwerk repareren

Reparatie van stucwerk aan het plafond na waterschade

Plafond in de keuken herstellen

Door lekkage is ons keukenplafond ingezakt. De loodgieter zegt dat het hele plafond van 30m2 vervangen moet worden. Het plafond bestaat uit kunststof platen. Wij willen een offerte voor verzekering en bij goedkeuring van de verzekering de reparatie laten uitvoeren. * N.B. het gaat om een offerte voor de verzekering.*