Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reparatie van lekkage in douchecabine en tv plaatsen op de muur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reparatie van lekkage in douchecabine en tv plaatsen op de muur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reparatie van lekkage in douchecabine en tv plaatsen op de muur

Reparatie lichtkoepel

De lichtkoepel in mijn garage (150x150 cm, dubbel glas, 1994) lekt op twee plaatsen. Eén lekkage (bij een hoek) is er als het water op het dak wat hoger komt dan 'normaal'. De andere lekkage is sinds vorige week in een andere hoek van de koepel. Ik wil graag een deskundig advies wat hier de beste oplossing is.

Dakgoot lekkage reparatie

Ik heb een lekkage aan mijn dakgoot en ik ben op zoek naar iemand die onderzoek van het lek en reparatie kan doen.

Reparatie van lekkage in douchecabine en tv plaatsen op de muur

1. Reperatie van lekkage in onze douchecabine. 2. Ophangen van 2-3 foto's op de muur en een tv op de muur zetten.

Reparatie plafond in stacaravan na lekkage

Tijdens de laatste storm is er door de nok water doorgelekt in onze stacaravan. Hierdoor is het gehele plafond nat geworden en is dit in alle vertrekken door gaan hangen. Uiteindelijk zal de bron van het probleem aangepakt moeten worden dus het dak en/of nok maar ook dient het gehele plafond vervangen te worden!

Reparatie aan plafond en muur na lekkage

Door lekkage is er waterschade ontstaan aan een plafond en aangrenzende muur. Er moeten 2 gipsplaten in het plafond worden vervangen of hersteld. Dat gaat om ongeveer 155 x 300 cm. De aangrenzende muur moet gewit worden nadat de vochtplekken zijn voorbehandeld. Dat gaat om een stuk van 210 x 450 cm. Ik gebruik uw offerte voor mijn verzekeringsclaim.

Isolatie en gipsplaat repareren

Na lekkage en schimmel is gipsplaat en de muurisolatie erachter (papierflock) geschadigd geraakt - 2 hoeken zolderkamer - in 1 hoek is lekkage reeds gerepareerd, in andere hoek moet nog - dus graag na die reparatie... isolatie bijwerken, gipsplaat herstellen (latex kunnen we zelf)

Vochtschade door lekkage op het plafond herstellen

Door lekkage dak is plafond van de slaapkamer beschadigd. De afmeting is 4,7 x 3 meter, twee betonplaten. Ik wil graag een offerte wat de reparatie gaat kosten. De lekkage is nog niet verholpen. De verzekeraar moet de offerte goedkeuren.

Klussen in en buiten huis

Klus buitenshuis: buitengevel schilderen reparatie dak ( lekkage) Klus Binnenshuis: wastafel vervangen

Reparatie badkamerwand na lekkage

Na lekkage zijn er scheuren ontstaan in een schuine wand in onze badkamer. Dit deel bestaat uit zachtboard met een verflaag en meet ongeveer 150 x 200 cm. Ik wil graag een indicatie ontvangen van de reparatiekosten voor onze verzekering.

Diverse werkzaamheden in en het huis

De werkzaamheden zijn als volgt: - Buitenverlichting wijzigen. 1 lamp met bewegingssensor en 1 lamp met nachtsensor voor en 1 lamp met bewegingssensor opzij plaatsen; - Dakgoot reparatie. De dakgoot sluit niet goed aan waardoor er lekkage ontstaat; - Plafond in bijkeuken vernieuwen met gipsplaten. Het zal gaan om 7 a 8 gipsplaten van 2.20 meter lang.

Partners

Partners van Casius