Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het renoveren van de badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het renoveren van de badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het renoveren van de badkamer

Het renoveren van een badkamer in Arabische stijl

Verbouwing badkamer van ongeveer 6 m2. Arabische stijl. Hoekbad, inloopdouche en wastafel.

Badkamer opnieuw inrichten

We willen de badkamer laten renoveren. Het gaat om een badkamer van ongeveer 250 bij 300 cm. Het gaat om het vervangen van de tegels, douche, badkuip en toilet. Daarnaast ook nog sommige meubels verplaatsen ten opzichte van de huidige locatie.

Badkamer renoveren

Wij hebben het oude bad eruit gesloopt en daar moet een nieuw bad terug komen plus kranen en doucheset bij bad en douche gedeelte, wastafelmeubel moet geplaatst worden en mozaiek matjes om bad weer af te tegelen - Het materiaal hebben wij al aangeschaft, alle elementen komen weer op dezelfde plek terecht dus er hoeft niks met de leidingen worden gedaan.

Badkamer renoveren

wij willen de badkamer aanpassen en willen een nieuwe douchecabine met stortdouche, bad meubel met kolomkast en spiegelkast inclusief kraan. De oude douchecabine en douchebak moeten verwijderd worden zonder beschadiging van de bestaande vloer en wand tegels.

Klussen in badkamer

We willen onze badkamer renoveren. De douchecabine en douchekraan moet vervangen worden en de radiator verwijderd. De rest van de renovatie willen we zelf doen. Het betreft een kleine inpandige badkamer in een flat ( met lift)

Van bad naar douche(cabine)

ik wil een badkamer renoveren van bad naar Douche,Badkamer is 270 x 178 cm in zijn geheel. Badkuip verwijderen en douchecabine plaatsen. Ons huis heeft houten vloeren en van voor de jaren 30 en al gerenoveerd.De plaats waar wij de Douchecabine geplaatst willen zien is van de badkuiplengte:180 cm x 075 cm De wand van de Douche moet worden vernieuwd en opnieuw betegeld worden .mag ik graag de prijsbepaling

badkamer renoveren

afmeting is 300 cm bij 140 cm graag nieuwe vloertegels en wandtegel inleggen, kan eventueel over de oude tegels, weghalen oude wastafel en installeren nieuwe wastafel met meubels, vervangen douche kraan. Om het opnieuw te betegelen zullen de leidingen wel eerst weggehaald moeten worden om dit goed te doen.

Het stucen van de wanden van een badkamer

7 jaar geleden zijn onze badkamertegels gesloopt waarna de muren vol met gaten zaten. De muur is van beton. Hierop zijn tegels gelijmd, zonder dat het opnieuw vlak is gemaakt van te voren. Ik ben er niet bij geweest maar ik vermoed dat het gewoon met heel veel tegellijm is gedaan. De tegels klinken ook 'hol' als je er op klopt. OPDRACHT: Nu gaan we renoveren en nieuwe tegels nemen. Deze keer wil ik de muren vlak hebben, voordat er opnieuw betegelt mag worden. Een waterdichte afwerking is niet mega belangrijk omdat er daarna nieuwe tegels gelijmd worden. Het hoeft dus niet 100% waterdicht te zijn! AFMETINGEN: Wij hebben een kleine, vierkante badkamer. De afmeting is 220CM x 197CM. met een hoogte van 250CM tot het verlaagde plafond (dus reken ik nu 265CM). Als ik hier het oppervlakte van de deur en het raam afhaal, hou je een totaal oppervlakte over van 17,93 meter. WANNEER: Het liefste zo snel mogelijk, er is een lekkage ontstaan. Als het echter veel scheelt met de prijs kunnen we iets langer wachten omdat er nu een noodoplossing is.

Het renoveren van een badkamer

IK zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van huidig plafond, plaatsen van nieuw plafond, verwijderen van huidige thermostaat kraan bad, plaatsen van een nieuwe thermostaat kraan bad, verwijderen kraan wastafel en plaatsen kraan wastafel. Afmetingen plafond 1.76 x 1.86.

badkamer renoveren

Ik wil de badkamer renoveren, afmeting van 2 x 4m2. Wat moet er gebeuren: plaatsen nieuwe douche, 1 glazen wand ,1 glazen deur en 2 wanden betegelen, vloer opnieuw betegelen, kolomradiator de-en monteren. Bestaande toilet is nog in orde. de muren opnieuw stucen, alleen boven de wastafels een paar rijen tegels. badkamerwastafelkastje plaatsen en daarboven een badkamerspiegelkast. Voordat deze werkzaamheden kunnen gebeuren, is het natuurlijk wel de bedoeling dat u de huidige badkamer ook sloopt en stript en afvoert. De te plaatsen elementen schaffen wij zelf aan.