Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reinigen van dakgoten en klein herstel? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reinigen van dakgoten en klein herstel. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reinigen van dakgoten en klein herstel

Erkende dakgootreinigers gezocht

Ik wil mijn pvc dakgoten (8 meter ongeveer - rondom) goed en grondig laten reinigen door erkende vakmensen met een eerlijke prijs. De goten zijn in goede conditie en het gaat puur om een grondige schoonmaak.

Reinigen van dakgoten en klein herstel

Ik wil graag dat mijn dakgoten gereinigd worden. Ook aan de achterkant van de woning zit een klein gaatje in de dakgoot, dit gaatje wil ik graag gedicht hebben. Het betreft in totaal ongeveer 12 meter aan dakgoot. Ik woon in een rijtjeswoning. De dakgoten zijn bereikbaar met een ladder. Zowel de voor- als achtertuin zijn goed bereikbaar.

Schoonmaken rolluiken en dakgoot reinigen

Heb 2 grote rolluiken op de 1e verdieping en de zolder die ik niet zelf kan reinigen. Dakgoot 3 stuks (tweekapper) reinigen. Afmeting rolluiken, binnenmaat: 3.5 x 1.25 1e verdieping, 2.60 x 1.05 zolder. Dakgoten ongeveer 7 meter voorkant 11.5 meter zijkant 7 meter achterkant.

Dakgoot reinigen

Het betreft het reinigen van de dakgoten. Deze zitten aan de voor- en achterzijde van de woning en hebben beide een afmeting van 9 meter. Het huis is 6 jaar oud, ik weet niet van welk materiaal de dakgoten zijn.

Reinigen ramen, dakgoten en schilderwerk

- Reinigen ramen aan de buitenzijde. - Leeghalen dakgoten. - Witte schilderwerk reinigen van algenaanslag.

Dakgoten reinigen

Van ons huis moeten de dakgoten worden gereinigd. Circa 40 meter. Groeien planten in.

Twee dakramen plaasten op de zolder, ...

Twee dakramen plaasten op de zolder, dakgoten reinigen, afscheidingswand timmeren met deur.