Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rails monteren en gordijnen ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rails monteren en gordijnen ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rails monteren en gordijnen ophangen

Ophangen van gordijnrails in erker

Ik wil een gordijn rails laten monteren in een erker met een hoek van 60 graden. De gordijnrails heb ik hiervoor nog niet, en moet waarschijnlijk van 3 gordijnrails met koppelstuk gemaakt worden.

Diverse montageklussen

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren: - inmeten en ophangen gordijnen babykamer raam + deur (na inmeten te bestellen bij Gamma) - ophangen 2 houten jaloezieën studeerkamer (in bezit) - verplaatsen plafondlamp woonkamer - monteren hanglamp boven hoog trapgat (in bezit) - monteren wandlamp in hal (in bezit) - bevestigen van schilderij ophangsysteem rails 4 a 6 stuks (in bezit) Uitvoerdatum; idealiter indien dit met levering gordijnen lukt begin februari i.v.m. zwangerschap & uitgerekende datum 22 februari.

Gordijnen en rails inmeten en monteren

Ik zoek een vakman die voor mij rails en gordijnen kan komen inmeten. Ik heb die nodig in mijn woonkamer, bij de voordeur en in 2 slaapkamers. Er hangen nog geen rails. Ik wil hulp bij het bestellen of anders alles laten leveren. Daarna moeten de rails en gordijnen gemonteerd worden. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave.

Deuren monteren in een kledingkast

Ik heb een kledingkast van IKEA waarvan de deuren opnieuw geplaatst moeten worden. Het zijn 2 deuren die met een scharnier aan elkaar verbonden zijn en ze lopen in een rails naar de zijkant. Ik laat dit graag verzorgen en hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Rails monteren en gordijnen ophangen

Ik wil graag 3 gordijnrails aan mijn betonnen plafond laten bevestigen van 405, 300 en 102 cm lang. Hieraan moeten vervolgens gordijnen worden bevestigd. Dat kan ik niet zelf i.v.m. de ziekte van Parkinson. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor deze klus. Ik moet de gordijnen overigens nog bestellen. De rails kunt u in overleg eventueel meebrengen.

Rails voor gordijnen monteren

Ik ga 6 gordijnrails met verschillende afmeting kopen en wil die graag laten monteren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Het gaat om de volgende afmetingen: 2 x 350 cm 1 x 280 cm 1 x 230 cm 1 x 200 cm 1 x 100 cm

Rails voor lamellen bevestigen

Wij willen bij Praxis stoffen lamellen kopen. We zoeken een vakman die de rails kan monteren. Het gaat om rails van 300 en van 150 cm. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Raamdecoratie inmeten en monteren

Wij willen voor 3 ramen de gordijnen en benodigde rails laten inmeten en na levering van de materialen laten monteren. Wij kopen de materialen zelf bij Gamma.

Gordijnrails monteren

I want to install 3 set of curtain rails. Height: 3m width: first set: 4. 5 meter second set: 2. 8 meter third set: 2. 2 meter

Gordijnrails ophangen

Ik zou graag willen weten wat het kost om gordijnrails op te laten hangen. Het gaat om in totaal aan de ene zijde om acht meter inclusief een bocht rond de zes meter. Aan de andere zijde gaat het om ongeveer 4 meter. Ook moeten er rails komen voor vitrage, dit gaat om 1 keer zes meter (zonder de bocht) en 1 keer 4 meter. Ik kan de rails zelf bestellen, het gaat uitsluitend om monteren. Welke rails zijn de beste, zijn dat KS rails?