Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rails monteren en gordijnen ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rails monteren en gordijnen ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rails monteren en gordijnen ophangen

Rails monteren en gordijnen ophangen

Ik wil graag 3 gordijnrails aan mijn betonnen plafond laten bevestigen van 405, 300 en 102 cm lang. Hieraan moeten vervolgens gordijnen worden bevestigd. Dat kan ik niet zelf i.v.m. de ziekte van Parkinson. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor deze klus. Ik moet de gordijnen overigens nog bestellen. De rails kunt u in overleg eventueel meebrengen.

Rails voor gordijnen monteren

Ik ga 6 gordijnrails met verschillende afmeting kopen en wil die graag laten monteren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Het gaat om de volgende afmetingen: 2 x 350 cm 1 x 280 cm 1 x 230 cm 1 x 200 cm 1 x 100 cm

Rails voor lamellen bevestigen

Wij willen bij Praxis stoffen lamellen kopen. We zoeken een vakman die de rails kan monteren. Het gaat om rails van 300 en van 150 cm. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Raamdecoratie inmeten en monteren

Wij willen voor 3 ramen de gordijnen en benodigde rails laten inmeten en na levering van de materialen laten monteren. Wij kopen de materialen zelf bij Gamma.

Gordijnrails monteren

I want to install 3 set of curtain rails. Height: 3m width: first set: 4. 5 meter second set: 2. 8 meter third set: 2. 2 meter

Gordijnrails ophangen

Ik zou graag willen weten wat het kost om gordijnrails op te laten hangen. Het gaat om in totaal aan de ene zijde om acht meter inclusief een bocht rond de zes meter. Aan de andere zijde gaat het om ongeveer 4 meter. Ook moeten er rails komen voor vitrage, dit gaat om 1 keer zes meter (zonder de bocht) en 1 keer 4 meter. Ik kan de rails zelf bestellen, het gaat uitsluitend om monteren. Welke rails zijn de beste, zijn dat KS rails?

Verschillende montageklussen

Meest belangrijk: - drie deurs linnenkast monteren - bureau monteren Ook (later) te doen: - twee jaloezieën - twee rails - keukenkast demonteren en elders ophangen Het heeft spoed maar ik wil graag eerst een prijsopgave van u.

Raamdecoratie inmeten en monteren

Graat zou ik willen weten of iemand bij mij gordijn en rails bij een raam en erker kan inmeten en monteren. Daarnaast ook nog een 6 x een raamjalozie inmeten en monteren. Ik hoor graag van iemand!

Lamellenrails inkorten en monteren

Graag wil ik 3 rails met verticale lamellen laten monteren. Van 2 stuks lamellen moet de rails nog worden ingekort.

Monteren van gordijnrails

Ik heb een gordijnrails bij gamma gekocht van 1,50 m en wil deze laten monteren. Er moeten 4 gaten in het plafond worden geboord en uiteraard daarna de rails monteren.

Partners

Partners van Casius