Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

3 Radiatoren plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 3 Radiatoren plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 3 Radiatoren plaatsen

3 Radiatoren plaatsen

Paneel radiator installeren: 3 stuks met leidingwerk en aansluiting op het bestaande aansluitpunt. 1 radiator in bezit, 2 moet aangeschaft worden met materiaal. Dit mag door de monteur ook verzorgd worden. Plaatsing zo snel mogelijk.

Twee radiatoren plaatsen en sanibroyeur nakijken

Plaatsen van 2 radiatoren en het nazien van de Sanibroyeur. De motor van de Sanibroyer loopt door na doorspoelen. Radiator op zolder Het leveren en plaatsen van een radiator 500 hoog 1100 breed op zolder. Het bijmaken van cv leidingen en inbreken op bestaande cv leidingen. Eventueel een kleiner model mogelijk. Radiator in de keuken Het verwijderen van de bestaande badkamerradiator en het leveren en plaatsen van een radiator 700 hoog en 500 breed. Het bijmaken van cv leidingen tbv radiator en de installatie bedrijfsklaar opleveren. Graag een offerte met prijsopgaaf per radiator met prijsopgaaf van de werkuren.

Radiatoren plaatsen

Ik wil graag een aantal radiatoren (6 stuks) terugplaatsen (aankoppelen). Het liefst zo snel mogelijk.

Kinderkamer gereedmaken

- Het gaat om het stuken van een plafond plus witten. - Het vervangen van 2 radiatoren met nieuwe radiatoren. - Het plaatsen van plinten in de kamer. - De kamer is 4,65 meter bij 2,7 meter en 1 wand van 4,65 meter moet behangen worden.

Radiator ombouwen plaatsen

Wij willen een tweetal radiatoren (lengte 2,5 meter en 3 meter) in de woonkamer voorzien van radiator ombouw. Wij hebben de benodigdheden (nog) niet aangeschaft, en zijn benieuwd wat het materiaal inclusief de uitvoering van de klus door een vakman kost. Wij zijn woonachtig in Ede.

CanDo radiatorombouwen monteren

Ik wil twee radiatoren van bijna 2 meter lengte en 80 cm hoogte inclusief vensterbanken laten plaatsen. De ombouw daarbij is van het merk CanDo. Daarnaast nog een vensterbank van 69 cm met een cover erom vanwege de huidige kleur. Materialen moeten nog worden besteld.

Laminaat leggen en radiatoren verplaatsen

Ik wil een aantal dingen in mijn huis laten doen, namelijk laminaat leggen, 2 radiators verwijderen (cv), een nieuwe radiator op een andere plek plaatsen en indien mogelijk aarding plaatsen in de badkamer. Het laminaat betreft 127 m2 verdeelt over drie verdiepingen met betonnen ondervloer. Ook moet er een ondervloer worden gelegd en het laminaat afwerken met plakplinten. Graag ontvang ik een offerte.

Radiatoren laten ombouwen

Ik wil voor 7 radiatoren een ombouw wil deze laten opmeten en plaatsen door Gamma

Radiatorbekleding plaatsen

Wij willen in onze woonkamer de radiator van de verwarming laten bekleden. Hiervoor hebben we de Radiatorbekleding 'Chester' inclusief vensterbank gekocht bij Gamma (Egelantier 2, 6163 RB Geleen). De twee radiatoren, die bekleed moeten worden, zijn samen met enige uitloop 4,55 meter lang. Wij vragen een deskundig iemand die deze montage in overleg met ons kan uitvoeren, waarbij er maatwerk moet worden verricht. De bestelde materialen komen naar verwachting rondom 14 juli binnen bij Gamma en worden bij ons bezorgd op woensdag 19 of vrijdag 21 juli. Het is mogelijk dat deze klus wordt uitgebreid met het ophangen van raam-jaloezieën (vier stuks) over een lengte van circa 5,50 meter.

Meerdere loodgieterswerkzaamheden

We willen graag een offerte ontvangen van een loodgieter voor de volgende werkzaamheden: Kit en voegen vervangen in de douchecel (3 wanden betegeld en een deur); 4 thermostaatkranen op 4 radiatoren plaatsen; Mengkraan in de keuken vervangen; Advies over de te kopen materialen (keukenkraan en thermostaatkranen).

Partners

Partners van Casius