Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Radiatorbekleding in de woonkamer monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: radiatorbekleding in de woonkamer monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: radiatorbekleding in de woonkamer monteren

Bekleden van radiatoren

In de woonkamer voor 3 radiatoren Sentimo radiatorbekleding inmeten.

Radiatorbekleding in de woonkamer monteren

Ik zoek een timmerman die een houten radiator bekasting/bekleding kan monteren om mijn radiator heen. Het materiaal is reeds aangekocht.

Radiatorbekleding plaatsen

Wij willen in onze woonkamer de radiator van de verwarming laten bekleden. Hiervoor hebben we de Radiatorbekleding 'Chester' inclusief vensterbank gekocht bij Gamma (Egelantier 2, 6163 RB Geleen). De twee radiatoren, die bekleed moeten worden, zijn samen met enige uitloop 4,55 meter lang. Wij vragen een deskundig iemand die deze montage in overleg met ons kan uitvoeren, waarbij er maatwerk moet worden verricht. De bestelde materialen komen naar verwachting rondom 14 juli binnen bij Gamma en worden bij ons bezorgd op woensdag 19 of vrijdag 21 juli. Het is mogelijk dat deze klus wordt uitgebreid met het ophangen van raam-jaloezieën (vier stuks) over een lengte van circa 5,50 meter.

Klussen in huis

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren. Ik wil 2 radiatoren in de woonkamer laten voorzien van radiatorbekleding. Verder wil ik een muur laten behangen en een gordijn laten ophangen. Ik zal de materialen hiervoor zelf aanschaffen bij Gamma. Ik ontvang graag een offerte.

Radiatorbekleding aanbrengen

Ik wil graag radiator bekleding laten aanbrengen op een radiator in de woonkamer en slaapkamer. Het gaat om de afmetingen 410 x 50 centimeter en 300 x 70 centimeter.

Radiatorbekleding plaatsen

Ik laat graag zo spoedig mogelijk (het liefst binnen 1 week) het 2 radiatorbekledingen plaatsen voor radiators in de woonkamer. Het zijn 2 radiators op 2 plekken in de woonkamer. Eind week 16 vindt de verhuizing plaats en graag zou ik voor die tijd willen dat de plaatsing van de houten radiatorbekledingen heeft plaatsgevonden. Het liefste zo snel mogelijk contact hierover, zodat wij de opdracht kunnen laten uitvoeren.

Ik zou graag radiatorbekleding willen ...

Ik zou graag radiatorbekleding willen plaatsen,de afmeting is 1.60breed en het gaat om 1 radiator in de woonkamer. Ik zou ook graag een kunststof deurtoog willen plaats van hal naar woonkamer,het gaat om 1stuks. Ik zou ook 2keukenkastjes op willen hangen in de keuken.

Vensterbanken vernieuwen, ...

Vensterbanken vernieuwen, radiatorbekleding vernieuwen, schilderen, kasten plus slaapkamer maken op zolder, nieuwe vloer woonkamer. Tuin opknappen; wc vernieuwen, badkamer vernieuwen, keuken vernieuwen. Het hele huis van binnen renoveren; Advies van een vakman over mogellijkheden; Of we verbouwen en blijven in dit huis of we gaan verhuizen.

Ik zou graag een erkerbank willen in ...

Ik zou graag een erkerbank willen in plaats van een gewone vensterbank. Het gaat om een lengte van ca. 4,37 m. Onder de ramen komt een radiator. Daarmee dient rekening te gehouden te worden zodat de warmte zich kan verspreiden. Ik kan mij voorstellen dat de erkerbank bestaat uit uit boven een brede plank (met eventueel een tweetal roosters of openingen voor warmte) en aan de voorkant uit radiatorbekleding waardoor de warmte in de woonkamer kan.