Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Radiator verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: radiator verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: radiator verplaatsen

Laminaat leggen en radiatoren verplaatsen

Ik wil een aantal dingen in mijn huis laten doen, namelijk laminaat leggen, 2 radiators verwijderen (cv), een nieuwe radiator op een andere plek plaatsen en indien mogelijk aarding plaatsen in de badkamer. Het laminaat betreft 127 m2 verdeelt over drie verdiepingen met betonnen ondervloer. Ook moet er een ondervloer worden gelegd en het laminaat afwerken met plakplinten. Graag ontvang ik een offerte.

Radiator verplaatsen

Ik wil graag mijn radiator een halve meter naar rechts laten verplaatsen, de leidingen moeten 2 kleine hoekjes om. Graag wil ik weten wat dit kost.

WC-raam plaatsen en radiator verplaatsen

Ik zou graag mijn wc raampje willen laten vervangen zo dat deze gekanteld open kan.

Internetaansluiting aanpassen

Ik wil graag de internetaansluiting verplaatsen in de woonkamer. De internetaansluiting zit momenteel onder het raam waar een radiator gaat komen. Deze aansluiting zou een meter naar rechts verplaatst moeten worden. De COAX-kabel dient verplaatst te worden.

WC-raam opnieuw plaatsen, muur plamuren en radiator verplaatsen

Mijn WC raam was zonder kit of iets dergelijks geplaatst. Nu is de muur vol schimmel en de hoeken geroest. Ik heb kunststof hoekjes ingezet. Ik wil het raam graag goed dicht laten kitten en ook plamuren. Eventueel de radiator, die veel te hoog hangt lager plaatsen.

Loodgieters- en elektroklussen laten uitvoeren

- We willen graag een afzuigkap laten plaatsen en aansluiten (inclusief gat in buitenmuur). - We willen ook graag de wasmachine aansluiting van de badkamer naar de zolder verplaatsen (1 verdieping omhoog). - Daarnaast hebben we 13 lichtknopjes aan het plafond (met een trek touwtje) die we graag naar de muur zouden willen laten verplaatsen, ook willen we graag alle 15 uitbouw stopcontacten vervangen door plattere stopcontacten. - En zouden we graag de badkamer vloer laten betegelen (5,10 m2) en willen we graag een douchecabine, zwevend toilet, wastafelkastje met wasbak en design radiator laten plaatsen. Alle aansluitingen (douche, toilet, radiator, etc) kunnen op dezelfde plek blijven zitten. - Als alles in het budget past zouden we ook graag de vloer van het toilet beneden laten tegelen (1,5 m2) en daar ook een zwevend toilet plaatsen en een klein wasbakje met kastje. Aangezien we een niet een heel groot budget hebben, zouden we graag offertes ontvangen voor de werkzaamheden apart, we zijn bang dat we niet alles nu in 1 x keer kunnen doen. Het benodigde materiaal kunnen wij zelf aanschaffen (bij de praxis bv), maar we weten niet exact wat er voor alles nodig is. In overleg kan dit ook geoffreerd worden. U kunt, op afspraak, met ons de situatie komen bekijken.

Aantal klussen laten uitvoeren in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: Ik wil graag een radiator laten afkoppelen, hiervoor hoeft geen nieuwe meer teruggeplaatst te worden. Op een andere plek wil ik de radiator graag een stukje laten verplaatsen, dus hier komt leidingwerk aan te pas. Dan wil ik in diezelfde ruimte de muren graag laten sauzen. Dit gaat om ongeveer 25 m2. Ook wil ik graag wat kozijnen laten schilderen. Dit is allemaal in één kamer. In de badkamer wil ik graag een radiator vervangen en in de slaapkamer wil ik ook graag een radiator vervangen. Over deze twee eerst overleg wat mogelijk is.

Radiator verplaatsen

CV Radiator verplaatsen die nu al wel zit in de bijkeuken. Verplaatsen plusminus 4 tot 5 meter verderop en de mogelijkheid om een kleinere CV Radiator op aan te brengen Ongeveer op de helft van de bijkeuken. De bijkeuken is ongeveer 10 meter lang. Aan het begin van de bijkeuken daar zit nu al de CV radiator maar die wilde ik dus aan het einde van de bijkeuken. En ongeveer op de helft van de bijkeuken een tweede voor later! Ook voor later een verdelingsmuurtje waarbij de bijkeuken is gesplitst. De buizenmateriaal moeten op het zoldertje geplaatst worden.

Diverse klussen in winkel en kantoorpand

Het betreft diverse werkzaamheden in een studio: - In het kantoor dienen 6 lampen verwisseld te worden; - radiator bekleding aan brengen om een verwarming; - schilderij verplaatsen; - een strip vastplakken; - onder 15 planken zijn tl balken geplaatst. Echter zit dit zo vast dat de lampen niet te vervangen zijn. Dit moet opnieuw gemaakt worden. Graag maak ik een afspraak met een vakman zodat hij de ruimte kan bekijken en de werkzaamheden kan offreren.

Schuifdeuren en radiator plaatsen

Offerte voor: Het plaatsen van schuifdeuren van het merk Stanley aan twee zijden op de zolder. Schuifdeur van 6 meter lang en 1,75 hoog en de andere kant tot 2,10 meter hoog. Daarnaast het verplaatsen van een radiator. Graag een afspraak maken voor het bespreken ter plaatse.