Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Radiator ombouwen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: radiator ombouwen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: radiator ombouwen plaatsen

Radiator ombouwen plaatsen

Wij willen een tweetal radiatoren (lengte 2,5 meter en 3 meter) in de woonkamer voorzien van radiator ombouw. Wij hebben de benodigdheden (nog) niet aangeschaft, en zijn benieuwd wat het materiaal inclusief de uitvoering van de klus door een vakman kost. Wij zijn woonachtig in Ede.

Aankleding van de woning na een verbouwing

Wij willen graag plissé gordijnen en radiator ombouwen laten opmeten en plaatsen. Het gaat om 3 slaapkamers en een badkamer.

Radiatorombouwen monteren

Ik wil graag 3 radiator ombouwen laten plaatsen, 2 kleine en 1 grote.

Ombouwen voor radiatoren maken

Graag een offerte voor het inmeten en monteren van 2 radiator ombouwen.

Ombouw monteren bij radiators

Ik wil voor 2 radiators een ombouw gemaakt hebben. Bijvoorbeeld met een Gamma bouwpakket. Tevens boven de radiator de vensterbanken verbreden. Ik heb een lage vensterbank, daarnaast heb ik een hogere vensterbank. Ik zou graag advies hebben over de mogelijkheden wat betreft de ombouwen. Het gaat om 2 radiatoren en 3 vensterbanken die verbreedt moeten worden.

Radiatorbekleding meten en plaatsen

I would like to request a technichian to come and measure heaters so that I can install heater covers. I already know the design I want from your covers. Ik ben op zoek naar een timmerman die voor mij meerdere radiator ombouwen op maat kan maken en monteren. Ik heb al een ontwerp in gedachten. Verdere wensen bespreek ik graag op afspraak. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Radiatorombouwen laten maken en plaatsen

Wij willen graag 2 x een radiator ombouw laten plaatsen. Ik wil graag houten ombouwen, we hebben foto's van hoe we het graag willen hebben. Het gaat om 1 radiator van 3 meter lang en in de keuken is de radiator ongeveer 1.50 meter lang.