Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Raamhor laten plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: raamhor laten plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: raamhor laten plaatsen

Hordeur en raamhor plaatsen

Ik wil een hordeur plaatsen en een raamhor plaatsen. De afmetingen zijn 89 bij 203 cm.

Raamhor laten plaatsen

Afhankelijk van de prijs wil ik meerdere horren laten plaatsen. Op dit moment heb ik Hamstra horren waarvan het gaas kapot is. Daarom moeten er nieuwe horren komen. De afmetingen zullen spoedig komen. Op dit moment gaat het om 1 raamhor.

Horren monteren in kunststof en houten kozijnen

Graag wil ik een prijsopgave voor het plaatsen van 8 horren. Betreft op 1e etage naar buiten slaande ramen. En op de 2e etage binnen kiep/slaande ramen. Per verdieping 4 ramen. Ik heb de raamhor al in bezit moet enkel nog gemonteerd worden. De afmetingen kan ik via de mail sturen.

Deurhor en raamhor installeren

Graag laat ik een deurhor en een raamhor plaatsen in een kunststof kozijn. Is het mogelijk om tevens de horren aan te laten schaffen door de monteur? Ik heb er zelf geen verstand van. Vorig jaar had ik 2 horren gekocht en die zijn nu al kapot. Wat zijn de kosten ongeveer voor dit alles als dat zo mogelijk is?

Hordeur en raamhor plaatsen

Graag laat ik een hordeur en een raamhor plaatsen. De oude hordeur moet nog wel verwijderd worden en de nieuwe horren moeten nog op maat gemaakt worden. Zaterdag 5 augustus heb ik de horren in huis.

Raamhor plaatsen in draai-/kiepkozijnen

Het gaat om het plaatsen van 5 rolhorren voor draaikiepramen en 1 voor het dakraam op zolder. Alle 6 de horren zijn in huis, ze moeten alleen nog in de juiste lengtemaat gemaakt worden. De horren zijn van de S600 serie van Bruynzeel. 1 hor bevindt zich op de begane grond, 4 stuks op de eerste verdieping en 1 op zolder. Alle horren, met uitzondering van de zolder, zullen aan de buitenkant geplaatst moeten worden. Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van de horren.

Raamhor en hordeur plaatsen

Graag wil ik een aantal klussen laten uitvoeren. Te weten: * 1 raamhor plaatsen voor slaapkamer, aan de buitenkant op het balkon; * 1 hordeur vervangen voor balkondeur. De materialen heb ik nog niet in huis, ik kan hier wel wat advies bij gebruiken.

Raamhor inmeten en plaatsen

Een raamhor inmeten en plaatsen. Het raam is ongeveer 103 cm breed en 92 cm hoog. Er zit nu een rolhor in, maar die is zo oud dat hij niet goed meer rolt. Misschien kan alleen het gaas vervangen worden. Anders de hor geheel vervangen. In Amstelveen.

Hordeur en raamhor plaatsen

Ik wil graag een hor in het raam en in de balkondeur. Die in het raam mag vastzitten, die in de deur moet gemakkelijk open en dicht te maken zijn. Het raam gaat naar binnen toe open en is ongeveer h 113 x b 95. De balkondeur gaat naar buiten open en is ongeveer h 210 x b 90. Graag zou ik weten welke mogelijkheden er zijn en offertes aangeboden krijgen. Als u een foto van raam en/of deur wilt hebben dan hoor/lees ik dat graag zo snel mogelijk. Met vriendelijke groet en bij voorbaat dank.

Raamhor op de 1e verdieping plaatsen

Ik heb op de 1e verdieping van mijn woning een kunststof kozijn van ongeveer 108 x 121,2 cm met daarin een raam dat naar binnen open gaat. Ik wil op de buitenzijde van dat kozijn een raamhor laten monteren. Ik heb nog geen raamhor gekocht en wil daarover graag uw advies. Ik laat de hor hier graag inmeten en ontvang daarna uw offerte met daarin een aparte post voor de hor.