Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

PVC vloer leggen en wand bekleden met PVC tegels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pVC vloer leggen en wand bekleden met PVC tegels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pVC vloer leggen en wand bekleden met PVC tegels

PVC vloer leggen en wand bekleden met PVC tegels

Ik zoek een vakman die voor mij 40 m² verlijmbare PVC vloer kan plaatsen. Verder wil ik 11 m² verlijmbare PVC tegels tegen een glad gestuukte wand laten lijmen. Voor de tegels moet een speciale constructielijm met een hoge aanvangshechting gebruikt worden die ik eventueel zelf kan verzorgen. Verder zullen alle benodigde materialen bij de Gamma gekocht worden. Ik ontvang graag uw offerte.

Plafonds en muren schilderen en klik-PVC leggen

Ik wil graag dat er een vakman komt die de klik PVC vloer van 50 m2 kan plaatsen. Daarnaast wil ik ook graag dat er 4 deuren en kozijnen worden geschilderd.

PVC vloer en schutting verwijderen

SPOEDKLUS Gelijmde pvc vloer verwijderen. Eerst checken of het door verwarmen in z'n geheel loslaat, waarna ik het kan hergebruiken. Daarna geheel verwijderen op de manier die u geschikt acht, met verwijdering van de lijmresten. Circa 30-35 m2. En schutting (losse planken op palen bevestigd met schroeven) verwijderen 9. M lang. Echter moet van de woningbouw volgende week verwijderd worden

TV ophangen en kabels wegwerken

In ons eerste koophuis wil ik graag de tv ophangen en daarbij de kabels onzichtbaar maken in de wand. Het betreft hier een sleuf in de muur frezen met een PVC buis van ongeveer 5-10 cm, met COAX kabel, optische kabel, 4x HDMI-kabels, LAN-kabel en stroomkabel erin. De op te hangen televisie is een LG Oled van 55 inch. De beugel om tv aan de muur te bevestigen is aanwezig. Overig materiaal heb ik niet in mijn bezit. Graag volledige afwerking, aansluiten van de apparatuur doen we zelf. Meer informatie vindt u hieronder: Quick guide: - Frees een sleuf in muur, plafond of vloer; - Leg de PVC buis met kabels erin; - Vul de sleuf op met een vulmiddel; - Werk na het drogen af met Alabastine Voorstrijk Vlekken en latex.

Kitwerk in huis

Het kitten van voegen in de badkamer, toilet, pvc vloer en plinten

Klik pvc leggen

's-Hertogenbosch leggen PVC Click Vloer. Omschrijving: Ervaren stoffeerder gevraagd voor het vakkundig leggen van PVC click systeem. Eenvoudig te leggen. Ook ondervloer (Zavel rood) leggen. In 's-Hertogenbosch, appartement 80 m2 Vloer en ondervloer zijn gekocht. Gaat dus alleen om leggen. In de week van 7 november. Graag prijsopgave per m2 en beschikbare data en referenties Ook enkele weken later het aanbrengen van witte MDF plinten (waarachter snoeren dienen te worden weggewerkt).

Vloer leggen op slaapverdieping

Op de eerste verdieping leggen van vloer (laminaat / pvc). Er ligt nu vloerbedekking, die is verlijmd. Weet niet of die eruit moet, of daar er overheen gelegd kan worden. Er zijn 3 kamers en een hal. De woning is van 2011. Laminaat schaffen we zelf aan.

Polyester of PVC spanplafond aanbrengen

Ik zou graag willen weten wat een mat wit, polyester spanplafond kost in onze badkamer als vervanging van polyester schrootjesplafond. Situatie: De afmeting is 200 cm x 225 cm. In de voorzijde van 200 zit in het midden de deur (90 cm) met een draadglasruit tot aan het plafond. Aan precies dezelfde wand als waar de badkamerdeur zit, zit links een smalle verwarming aan de wand. Hier komen langs de wand de aan- en afvoerbuis vanaf het plafond naar beneden. Afstand ongeveer 5 cm vanaf de muur. Rechts achterin de hoek (tegenover de deur) zit een betegelde koof die van de vloer tot aan het plafond loopt. Deze koof zit met de brede kant aan de 225 wand en is 90 cm x 18 cm (uitsparing dus). Vanaf de deur kijk je dus tegen de smalle kant van 18 cm aan. In deze koof zitten alle buizen weggewerkt en kan niet worden verwijdert. Er moeten 4 led-spots aangebracht worden. Bij de glasplaat boven de deur (springt iets in moet een nette afwerking komen omdat het plafond zeker voor de ruit loopt en zichtbaar zal zijn op de overloop. Graag indicatie van de kosten. Volgens deze website is gipsplaat aanbrengen duurder dus ik ben benieuwd! Opmerkingen: - Kleur: mat wit - achtermuur is beton, overige wanden gipsbeton (echter 6 cm dik), koof is multiplex. - gat ventilator door de buitenmuur zit wat hoog. Ik kan ervoor zorgen dat de ventilator in een aparte, op de wand gemonteerde console direct onder het spanplafond bevestigd wordt.

Leggen van klick PVC vloer voor vloerverwarming

Ik heb een nieuw appartement gekocht, muren moeten gespoten worden in gebroken wit, ongeveer 185 m2, PVC klick vloer moet gelegd worden ongeveer 100 m2.

Traprenovatie PVC/Vinyl

Ik wil graag mijn trap laten renoveren. Het gaat om 1 dichte trap met 13,5 treden (bovenste is gelijk aan vloer en maar een halve). Trap heeft draai naar rechts en 1 open trap met 13,5 treden en ook een draai naar rechts. Bij de dichte trap dienen de zijkanten (het stukje wat tegen de muur zit) ook meegenomen te worden. Momenteel ligt er vloerbedekking op en is bij de dichte trap ook de zijkanten mee gestoffeerd. We zijn aan het oriënteren wat de prijzen zijn ten opzichte van stofferen. Graag ontvangen wij ook een offerte voor beide trappen te stofferen.