Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

PVC vloer leggen en wand bekleden met PVC tegels? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pVC vloer leggen en wand bekleden met PVC tegels. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pVC vloer leggen en wand bekleden met PVC tegels

Leggen van Flexxvloer

Het betreft 8 m2 op een houten vloer met lijm erop. Hier heeft eerder pvc gelegen en daar willen wij dit weer terug leggen. Termen omdat de houten vloer niet meer in juiste staat is. Daarnaast overgangsprofiel plaatsen. Ongeveer 2 meter naar de houten vloer

Vloer eruit slopen

Bestaande vloer (pvc en tegel) verwijderen en egaliseren. Het gaat om circa 80 vierkante meter. Vloerverwarming is aanwezig dus graag even langskomen.

Klussen in nieuwe woning

Ik heb hulp nodig bij het leggen van een PVC flexx vloer in 2 kamers en een gang van ongeveer 45 m2. Verder wil ik 7 plafondlampen ophangen, en raamdecoratie plaatsen. In de slaapkamer een rolgordijn, en in de woonkamer gordijnrails voor het raam en de deur.

Vloer egaliseren

Keuken en woonkamer vormen een L-vormig geheel. In de keuken lagen tegels en in de kamer een zwevende houten vloer. Bieden zijn nu verwijderd. 25 januari wordt er vloerverwarming gelegd en dicht gesmeerd. 29 januari beginnen de stukadoors voor muren en plafond. Die zijn ongeveer 1 week bezig. Daarna moet de vloer geëgaliseerd worden (hier zoek ik iemand voor). Later leggen we de pvc vloer en worden de muren nog gespachtelputzt. 33 m2 totaal.

PVC vloer leggen en wand bekleden met PVC tegels

Ik zoek een vakman die voor mij 40 m² verlijmbare PVC vloer kan plaatsen. Verder wil ik 11 m² verlijmbare PVC tegels tegen een glad gestuukte wand laten lijmen. Voor de tegels moet een speciale constructielijm met een hoge aanvangshechting gebruikt worden die ik eventueel zelf kan verzorgen. Verder zullen alle benodigde materialen bij de Gamma gekocht worden. Ik ontvang graag uw offerte.

Plafonds en muren schilderen en klik-PVC leggen

Ik wil graag dat er een vakman komt die de klik PVC vloer van 50 m2 kan plaatsen. Daarnaast wil ik ook graag dat er 4 deuren en kozijnen worden geschilderd.

PVC vloer en schutting verwijderen

SPOEDKLUS Gelijmde pvc vloer verwijderen. Eerst checken of het door verwarmen in z'n geheel loslaat, waarna ik het kan hergebruiken. Daarna geheel verwijderen op de manier die u geschikt acht, met verwijdering van de lijmresten. Circa 30-35 m2. En schutting (losse planken op palen bevestigd met schroeven) verwijderen 9. M lang. Echter moet van de woningbouw volgende week verwijderd worden

TV ophangen en kabels wegwerken

In ons eerste koophuis wil ik graag de tv ophangen en daarbij de kabels onzichtbaar maken in de wand. Het betreft hier een sleuf in de muur frezen met een PVC buis van ongeveer 5-10 cm, met COAX kabel, optische kabel, 4x HDMI-kabels, LAN-kabel en stroomkabel erin. De op te hangen televisie is een LG Oled van 55 inch. De beugel om tv aan de muur te bevestigen is aanwezig. Overig materiaal heb ik niet in mijn bezit. Graag volledige afwerking, aansluiten van de apparatuur doen we zelf. Meer informatie vindt u hieronder: Quick guide: - Frees een sleuf in muur, plafond of vloer; - Leg de PVC buis met kabels erin; - Vul de sleuf op met een vulmiddel; - Werk na het drogen af met Alabastine Voorstrijk Vlekken en latex.

Kitwerk in huis

Het kitten van voegen in de badkamer, toilet, pvc vloer en plinten

Klik pvc leggen

's-Hertogenbosch leggen PVC Click Vloer. Omschrijving: Ervaren stoffeerder gevraagd voor het vakkundig leggen van PVC click systeem. Eenvoudig te leggen. Ook ondervloer (Zavel rood) leggen. In 's-Hertogenbosch, appartement 80 m2 Vloer en ondervloer zijn gekocht. Gaat dus alleen om leggen. In de week van 7 november. Graag prijsopgave per m2 en beschikbare data en referenties Ook enkele weken later het aanbrengen van witte MDF plinten (waarachter snoeren dienen te worden weggewerkt).