Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

PVC laminaat leggen en wanden behangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pVC laminaat leggen en wanden behangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze klusbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klusbedrijven in uw regio.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pVC laminaat leggen en wanden behangen

PVC laminaat leggen en wanden behangen

Het gaat om het leggen van een ondervloer en pvc laminaat vloer met clicksysteem in een 3 kamer senioren appartement. Het oppervlak is ongeveer 45 m2.

PVC kliklaminaat leggen

Ik wil graag zo'n 26 m2 pvc kliklaminaat laten leggen in 2 slaapkamers en overloop. Ondervloer ligt al, laminaat is in huis.

Laminaat vloer leggen (PVC)

Leggen van PVC vloer in woonkamer, ongeveer 40m2 met plinten en nette afwerking. Graag contact via de email.

Klussen en rondom huis

Ik ben op zoek naar een allround klusbedrijf voor diverse werkzaamheden in en rondom mijn huis. Voor onze garage moet een nieuwe PVC dakgoot met hemelwaterafvoer worden geleverd en gemonteerd, er moeten 4 lampen worden opgehangen, er zijn bij 2 ramen 2 glaslatten verrot en deze moeten worden vervangen. Verder willen wij een linnenkast aanschaffen van ongeveer 200 x 140 x 70 cm en die hier laten monteren. We weten nog niet of dat een schuifdeurkast wordt of een kast met draaideuren. We laten ook graag 4 deurkrukken herstellen of vervangen; het gaat om 1 krukstel met sleutels en om 2 x een toiletdeur met V/B-slot. Er moet van het laminaat plintje bij de muur opnieuw worden bevestigd. We willen 3 wanden in de slaapkamer laten schilderen. Als laatste hebben wij in de woonkamer een kast waar de laden en een deur scheef in zitten. Die laten we er graag weer goed in zetten. We willen een afspraak maken om de klussen hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte.

Laminaat leggen en diverse kleine klussen uitvoeren

Ik wil graag een aantal klussen uit laten voeren: - laminaat leggen in een kamer en halletje (circa 50 m2) - lambrisering (PVC stroken) plaatsen - een kastje in de badkamer ophangen - een spiegel ophangen - 10 fotolijsten ophangen - 2 luxaflexen (40 cm breed) vervangen en verplaatsen Graag een opgave hiervoor.

Vloer leggen op slaapverdieping

Op de eerste verdieping leggen van vloer (laminaat / pvc). Er ligt nu vloerbedekking, die is verlijmd. Weet niet of die eruit moet, of daar er overheen gelegd kan worden. Er zijn 3 kamers en een hal. De woning is van 2011. Laminaat schaffen we zelf aan.

Traprenovatie van twee trappen

Wij willen thuis 2 trappen laten renoveren. Beiden hebben 1/4 draai. Het zijn dichte trappen. We willen ze graag laten bekleden met PVC of laminaat. (liefst PVC). Wij zijn benieuwd naar de kosten hiervan. Er zitten nu halve maantjes op. Het materiaal willen we graag in overleg aanschaffen.

Traprenovatie met PVC / vinyl of laminaat

Wij hebben een houten trap, 14 treden met draai naar links bovenaan. Rechts volledig met zijschot, links tot de draai op de helft. Graag ontvangen informatie over zowel pvc/vinyl en laminaat.

Laminaat leggen en behangen

Ik wil graag 80 m2 laminaat laten leggen. Betreft pvc laminaat op de beneden verdieping en normaal laminaat in 3 kamers op de eerste etage. Ook willen wij glasvezel behang laten aan brengen door het hele huis, het aantal m2 is mij op dit moment nog onbekend maar het totale woonoppervlakte is 82 m2. Wij krijgen de sleutels van de woning op 7 augustus en willen deze klussen dan zo spoedig mogelijk laten uitvoeren.

Leggen van laminaat en pvc vloeren

Ik ben op zoek naar een vakman, die ervaring heeft met het installeren van laminaat en pvc vloeren. Regio Uithoorn